Κουβέλης: Καταβάλλω προσπάθεια για να βρεθεί λύση

Υπέρ της επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από όλες τις συχνότητές της τάχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος μίλησε για ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης στη βάση των νέων δεδομένων για το σύνολο των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Καταβάλλω καθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει λύση, προκειμένου να επαναλειτουργήσει, με όλες της τις συχνότητες η δημόσια ραδιοτηλεόραση και με κανονικό πρόγραμμα» είπε ο

Φώτης Κουβέλης, αμέσως μετά τη σύσκεψη των τριών αρχηγών.

Στις δηλώσεις του από τα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι δεν ήταν μόνο αυτό το αντικείμενο της σύσκεψης που κράτησε τρεισήμισι ώρες ήταν όπως είπε μια «διαδικασία επίπονη». Σημείωσε ότι τέθηκαν τα ζητήματα συνεργασίας της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων που την αποτελούν, επισημαίνοντας ότι «πρέπει αυτή η κυβέρνηση να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο, την κοινή θέση και των τριών κομμάτων».

Η συζήτηση των τριών αρχηγών, πρόσθεσε, θα συνεχιστεί αύριο το βράδυ, ενώ γνωστοποίησε ότι θα προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ μαζί με την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Στο σημείο αυτό, ο κ.Κουβέλης επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας στη βάση των νέων δεδομένων όχι μόνο για την δημόσια ραδιοτηλεόραση αλλά για το σύνολο των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. «Το διεκδικώ» σημείωσε.

Εδωσε σαφείς διαβεβαιώσεις ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να κινείται με υπευθυνότητα, καθώς προέχει το συμφέρον του τόπου και του λαού, ώστε να οδεύσει η χώρα στην έξοδο από την κρίση. «Η υπευθυνότητα της ΔΗΜΑΡ θα είναι διαρκής για να βγούμε έξω από τα αδιέξοδα της χώρας» είπε.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα