Μ. Χρυσοχοΐδης: Εγκλωβισμένος στα λάθη του ο Βενιζέλος

Για ένα ΠΑΣΟΚ «που εξαϋλώνεται» και έναν Βενιζέλο «που είναι εγκλωβισμένος στα λάθη του» έκανε λόγο στην ΕΡΤ ο βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως ανέφερε, στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν διαφορετικού τύπου στρατηγικές γι’ αυτό και βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. «Το κεντρικό ζητούμενο

στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι κομματικού χαρακτήρα αλλά πολιτικού, καθώς το κόμμα εξαϋλώνεται», πρέπει να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα με την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος, να πείσουμε τους πολίτες ότι αυτός ο δρόμος μας οδηγεί στην ανάπτυξη» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν μιλά για νέο κόμμα, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι μιλά για την αναδιάταξη των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, παλαιών και νέων ώστε να διαμορφωθεί ένα κόμμα κεντροαριστερής κατεύθυνσης.

«Δεν μιλώ για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ο κ. Βενιζέλος είναι εγκλωβισμένος από την αρχή στα λάθη του. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα για μεγάλη αναδιάταξη, να πετάξουμε ότι πρέπει να πεταχτεί και να κρατήσουμε ότι ήταν θετικό, να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους πολίτες», είπε ο πρώην υπουργός, προειδοποιώντας ότι «με το να καθόμαστε μίζερα και να λέμε ποια θέση πρέπει να πάρει το ΠΑΣΟΚ, οδηγούμε μια ιστορική πορεία της χώρας στον πλήρη αφανισμό» τόνισε ο βουλευτής.

Ερωτηθείς εξάλλου αν συντάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι συμφωνεί μαζί του όσον αφορά τις διαπιστώσεις του, όμως κρατά αποστάσεις γιατί δεν γνωρίζει ποιες είναι οι επιδιώξεις του.
Αναφερόμενος στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν οι βουλευτές του ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, καθώς και τα περιστατικά με την Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι «έχουμε ξεφύγει, και αν συνεχιστούν ακραία φαινόμενα θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο».
Πηγή: skai.gr / Πηγή φωτ.: nonews-news.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα