Μαρινάκης: είστε και οι πρώτοι μάγκες

«Έκανες τον ΠΑΟ, ΑΕΚάκι, Μαρινάκη»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έφτασε κατά τις 00:15 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και με το που τον είδαν οι οπαδοί του Θρύλου, έγινε ο χαμός. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν μαζευτεί αρκετή ώρα πιο πριν και αριθμούσαν περί τους 1.300, φώναξαν πολλά συνθήματα και αυτό που ξεχώρισε ήταν, «Έκανες τον ΠΑΟ, ΑΕΚάκι, Μαρινάκη, Μαρινάκη».

Αλλά και ο πρόεδρος του

Ολυμπιακού ήταν σαφέστατος σε αυτά που είπε προς τους οπαδούς και έδειξε να είναι αρκετά σαφής. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμπεριφορά σας, είστε και οι πρώτοι μάγκες», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει.

«Πρέπει να υπάρχει και επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός έχει μέλλον». Ημέρα γιορτινή είναι για τον Θρύλο η σημερινή και μετά από όλα αυτά που είδαμε, τα πράγματα έχουν πάρει ήδη τον σωστό τους δρόμο.

Οι φίλοι των πρωταθλητών περικύκλωσαν το τζιπ του «τιμονιέρη» του Ολυμπιακού και άρχισαν τα συνθήματα: «Είναι τρελός ο πρόεδρος» και βέβαια το ευρηματικό «έκανες τον ΠΑΟ Αεκάκι, Μαρινάκη, Μαρινάκη!

Κατά την είσοδο του στο αθλητικό κέντρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον κόσμο: »Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί σήμερα έπαιξαν σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Πέρα από τη σημερινή νίκη, εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την επόμενη ημέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα. Αυτά που είδαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο μας ξεχάστε τα! Θέλω να σας συγχαρώ για τη συμπεριφορά σας γιατί είσαστε εντάξει σε όλα και μάγκες. Πάμε τώρα να το γιορτάσουμε!»

Πηγή: parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα