«Μας καταστρέφουν για να μην…καταστραφούν!»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Τώρα πλέον, φίλοι συνέλληνες (μήπως και ιθαγενείς;) ξέρετε πολύ καλά γιατί

α) καταστρεφόμαστε συλλήβδην, β) φτωχοποιούμαστε βίαια και γρήγορα, γ) υποδουλωθήκαμε προδομένοι από τους εκάστοτε κυβερνώντες και ανθρώπους της εξουσίας, δ) χάνουμε μεγάλο τμήμα της ανεξαρτησίας μας, ε) σημερινό και μελλοντικό εθνικό πλούτο και -εν τέλει- μεταβαλλόμαστε σε μια τριτοκοσμική και παρακμιακή χώρα!

Για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ οι πλούσιες χώρες της Ευρώπης,

οι πολιτικοί σχηματισμοί της κ. Μέρκελ, του κ. Σόϊμπλε και των νεοφιλελεύθερων εξουσιών της γηραιάς ηπείρου, για να μη φανούν ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ στις υποσχέσεις τους οι εγχώριοι συντελεστές της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

Δεν τό ‘πε ο Τσίπρας – κι έσπευσαν πολλοί να πανηγυρίσουν- ακυρώνοντας τον εαυτό του, ότι δηλ. καλά κάνουμε και μένουμε έτσι (με μνημόνια, δανειακές, τρόϊκες, task force κ.α.) στην ΕΕ και στο ευρώ κ.λπ. Το λένε με όλους τους τρόπους οι ξένοι, καθώς τώρα είναι έτοιμοι ν’ αφήσουν το σχοινί στη λαιμητόμο και να πέσει η λεπίδα στα κεφάλια μας!

Εμ βέβαια, τώρα, που οι φωστήρες του τρικομματικού θιάσου μαριονέτας, είναι έτοιμοι να τα δεχτούν όλα (ίσως και κάποια λίγα που μένουν…) για να «σωθεί» η Ελλάδα, να έλθει (πότε, γύρω στο 2040;) η «ανάκαμψη», η αυξημένη «ανταγωνιστικότητα» και μύρια άλλα ψέματα!

Τώρα πλέον δεν ακούγεται τσιμουδιά για «κόκκινες γραμμές» (διάβαζε κόκκινες παπάρες…), για επαναδιαπραγμάτευση και ελληνικές θέσεις… Τώρα καθημερινά μαθαίνουμε για νέες απαιτήσεις της τρόϊκας, όχι για αιτήματα, προτάσεις κ.λπ. αλλά για δικές της ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στις οποίες πρέπει να πουν ΝΑΙ οι της κυβέρνησης, έστω και «σκληρά διαπραγματευόμενοι»!

Συγγνώμη αλλά αυτό δεν σημαίνει χώρα κατεχόμενη, υποδουλωμένη, που δεν μπορεί ν’ αποφασίσει για τίποτα, ούτε για υγεία, παιδεία, κοινωνικό κράτος, εργασία, αμοιβές κ.α. των κατοίκων της;

Τώρα, αγαπητοί συνέλληνες, θα καταλάβουμε όλοι ποιο μέλλον θέλουν για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, οι ταγοί κοινών ευρωπαϊκών οραμάτων και κατευθύνσεων…

Τώρα, αγαπητοί συνέλληνες, που φοβηθήκατε να σταματήσετε τον κατήφορο και την βεβαιωμένη καταστροφή, παρακαλώ προετοιμασθείτε να ζήσετε:
Νέα ρεκόρ ανεργίας, νέα ρεκόρ απολύσεων σχεδόν χωρίς αποζημίωση, νέες φεουδαρχικές συνθήκες εργασίας, νέα μείωση των συντάξεων, επιδομάτων, κοινωνικών παροχών και ασφαλίσεων, νέα συρρίκνωση-συγχώνευση των ταμείων [όλα στον Καιάδα της τρόϊκας για να σηκώνει κεφάλι και να αρθρώνει λόγο (συμφορά μας...) και ο ..Καιάδας της Χ.Α], δηλ. νέα κλοπή των χρημάτων που οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες τους έχουν πληρώσει, νέα υποβάθμιση των υπηρεσιών και παροχών υγείας, παιδείας, δημόσιων υπηρεσιών, ασφάλειας κ.α.

Τώρα ετοιμάσου συνέλληνα να δεις να εξανεμίζονται οι οικονομίες σου για να ΣΩΣΕΙΣ από φοροκαταιγίδα το σπίτι σου ή έστω το εξοχικό σου, αυτό που νόμιζες ότι σε εξασφάλιζε για τα γεράματά σου ή για να αφήσεις κάτι στα παιδιά σου!

Τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα