Μεγάλη γκάφα στην παρουσίαση της Nokia και του Lumia 920

Παραπλανητικό ήταν το βίντεο που προέβαλε η Nokia στην παρουσίαση του νέου τηλεφώνου Lumia 920 στη Νέα Υόρκη σχετικά με μια νέα τεχνολογία σταθεροποίησης της εικόνας στο βίντεο.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε και στο YouTube (επάνω)

αλλά και στο επίσημο blog της εταιρείας δείχνει μια γυναίκα πάνω σε ένα ποδήλατο.

Στη μία πλευρά της οθόνης μπορούμε να δούμε την εικόνα από ένα συμβατικό τηλέφωνο και στην άλλη την εικόνα του νέου Lumia 920 με την καινούργια τεχνολογία σταθεροποίησης.

Ωστόσο η εικόνα που φαίνεται να είναι από το Lumia 920 στην ουσία δεν είναι και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ότι το βίντεο δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια.

Το βίντεο προδόθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα συντακτών που εντόπισαν τον καμεραμάν και ένα βαν κινηματογράφησης στις αντανακλάσεις ενός παραθύρου.

Το βίντεο τραβήχτηκε με επαγγελματικό εξοπλισμό (φωτισμό και επαγγελματική κάμερα) και όχι με το τηλέφωνο όπως ισχυρίζεται η Nokia.

Η εταιρεία παραδέχθηκε ότι το βίντεο δεν έχει γυριστεί με το Lumia 920 ύστερα από την αποκάλυψη και ζήτησε συγνώμη για το συμβάν.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να προβάλει τα θετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου στη φωτογραφία, δημιούργησε ένα νέο βίντεο που δείχνει εικόνα από ένα συμβατικό τηλέφωνο και ένα Lumia 920 με τεχνολογία σταθεροποίησης. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα