Μεγάλη συναυλία από τον «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Τρίτη 11 Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Ο ρ/σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων υποδέχονται το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει μουσικό γεγονός, την Τρίτη 11 Ιουνίου

στις 7:00. Αγαπημένοι καλλιτέχνες από διαφορετικές μουσικές σκηνές με δυναμικό λόγο, θα συνθέσουν ένα πολυποίκιλο χαρμάνι από ελληνική rock και Βαλκανική παραδοσιακή μουσική με ψήγματα από electronica και ένα πέρασμα από τους ονειρικούς δρόμους της Ανατολής, σε μια συναυλία αντιπροσωπευτική του σταθμού που επί οκτώ χρόνια αγκαλιάζει όλα σχεδόν τα μουσικά είδη και υποστηρίζει τις ανεξάρτητες καλλιτεχνικές παραγωγές: Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Mode Plagal, Lolek, Fide, Yianneis, Μαρία Πανοσιάν και Baby Guru.

Το συναυλιακό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από πολλά δρώμενα, stand-up comedy, θέατρο και θέατρο δρόμου, performancies από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, και πολλά ακόμη.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των συναυλιών, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παρεμβάσεις σε κείμενα Karl Valentine, Bertolt Brecht και άλλων, και οι κωμικοί Δημήτρης Χριστοφορίδης και Διονύσης Ατζαράκης θα κάνουν stand-up comedy, με παράλληλες performances από τους καλλιτέχνες της σχολής τσίρκοCircus Dayz(ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου).

Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οΣτυλιανός Τζιρίταςκαι οΧάρης Συμβουλίδης, παραγωγοί της εκπομπής «Κόκκινος Πετεινός» (105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ).

Γενική Είσοδος:10€ | Προπώληση: 8€ | Φοιτητές/Μαθητές/Άνεργοι: 8€

Keywords
Τυχαία Θέματα