Μείον 60% η πρόταση του ΑΝΤ1 στη Μακρυπούλια για το «Dancing» – Ποια πρόσωπα «κλείδωσαν»

Για τις 11 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του «Dancing with the stars» στον ΑΝΤ1 και ενώ οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, εκκρεμεί ακόμη η συμφωνία με την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι συζητήσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια συνεχίζονται με το οικονομικό να αποτελεί βασική διελκυστίνδα μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την κατακόρυφη μείωση

που προτείνει το κανάλι στις αποδοχές της παρουσιάστριας και αγγίζει περίπου το 60% σε σχέση με πέρυσι, τελικά θα υπάρξει συμφωνία και οι πιθανότητες για το αντίθετο, είναι ελάχιστες! Ως γνωστόν όμως δεν συνέβη το ίδιο με το μέλος της κριτικής επιτροπής του φιλανθρωπικού σόου, Φωκά Ευαγγελινό που διαφώνησε στο οικονομικό και θα αντικατασταθεί από την δασκάλα χορού Γκαλένα Βελίκοβα.

Ως προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν έχουν «κλειδώσει»: ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Σπύρος Σούλης, ο Γιάννης Αιβάζης, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Ηλίας Βρεττός και οι κυρίες, Βάνα Μπάρμπα, Έλενα Παπαβασιλείου, Κέλυ Κελεκίδου, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Μαριάντα Πιερίδη και Λάουρα Νάργες. Με άλλα λόγια εκκρεμούν ακόμη, δύο γυναίκες και ένας άντρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα