Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Θέμος την ευκαιρία να κάνει συνέντευξη στον Ήθαν Χοκ

Αιτία οι ακραίες δηλώσεις του Περρή για πρόωρο τέλος του «ΟΛΑ»

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία της σεζόν έχασε ο Θέμος Αναστασιάδης και πιο συγκεκριμένα να φιλοξενήσει τον χολιγουντιανό ηθοποιό Ήθαν Χοκ στην εκπομπή του, με την βιαστική απόφαση να κλείσει νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο το φετινό «ΌΛΑ»! Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Βαγγέλη Περρή από ραδιοφώνου για πρόωρο τέλος, αλλά και ο διαρκής εκνευρισμός του εκδότη με τους

«Ράδιο Αρβύλα» που ξεχείλισε όταν η τελευταία εκπομπή των Θεσσαλονικών υπερέβη τον χρόνο λήξης, είχε ως αποτέλεσμα να πάει στράφι η προετοιμασία της ομάδας της εκπομπής να φιλοξενήσει τον Ήθαν Χοκ, με αφορμή τη νέα του ταινία που γυρίστηκε στην πανέμορφη μεσσηνιακή Μάνη!

Δυστυχώς όμως, όταν ο παρουσιαστής αντιλήφθηκε τι διακυβευόταν ήταν αργά για να «μαζέψει» τις ακραίες δηλώσεις του συνεργάτη του, παρά τη μεσολάβηση που επιχειρήθηκε από τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης, Στρατή Λιαρέλλη και παρά τη συγγνώμη της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» από το «ΟΛΑ»! Ο Θέμος Αναστασιάδης πίστευε και πιστεύει ότι το φαινόμενο με τους Θεσσαλονικείς, να καταχρώνται δηλαδή τον χρόνο εις βάρος του, δεν είναι μεμονωμένο γεγονός που συνέβη μόνο μία φορά, αλλά γενικευμένο που συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα με την ανοχή του διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιου! Κάτι που όπως είναι φυσικό διαψεύδουν στον ΑΝΤ1 και μιλούν για παρεξήγηση σε όλα τα επίπεδα, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για «μύθο» το περί ισχυρής φιλίας των δυο πλευρών, στο οποίο – εν μέρει, ο Θέμος Αναστασιάδης βασίζει και τους ισχυρισμούς του.

Η αλήθεια είναι ότι ο παρουσιαστής του «ΟΛΑ» και εκδότης, ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τη μετακίνηση των «Ράδιο Αρβύλα» στην βραδινή ζώνη και μάλιστα πριν από την εκπομπή του, θεωρώντας, αφενός ότι συμπίπτει το προϊόν τους και αφετέρου ότι το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι «κουρασμένο» για να συνεχίσει να βλέπει άλλη μία εκπομπή με παρεμφερές περιεχόμενο. Τα νούμερα όμως τον διαψεύδουν, αφού το «Ράδιο Αρβύλα» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έδινε εξαιρετικά υψηλό lead in στο «ΟΛΑ», με αποτέλεσμα κι αυτό να τερματίσει πρώτο στη ζώνη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα