Μετά το MEGA και ο Σαββίδης τα «ρίχνει» στον Παππά!

…Επειδή έμεινε εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Διαμαρτύρεται και φέρεται ενοχλημένος με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης… Επειδή όπως υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του ο Γιάννης Κουρτάκης των «Παραπολιτικών» δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες!

Βεβαίως ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας – όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατη ανάρτηση, ακούγεται έντονα ότι θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά… Εξαγοράζοντας

ενδεχομένως μερίδιο από τον ALPHA… Με αποτέλεσμα – εάν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία, να έχει παρουσία στο νέο τηλεοπτικό χάρτη.

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω ο φάκελος του επιχειρηματία ήταν προβληματικός και για αυτό έμεινε εκτός… Συγκεκριμένα οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας με την οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό για το έτος 2015 δεν είναι ελεγμένες από αναγνωρισμένο ορκωτό λογιστή… Κι αυτό προκύπτει από το σκεπτικό της εταιρίας που είχε την ευθύνη για τον έλεγχο των φακέλων, αφού ήταν εξαιρετικά εμπεριστατωμένο και δύσκολα αμφισβητείται. Ως εκ τούτου ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθούν εντυπώσεις είναι η εμπλοκή του ονόματος Παππά! Εύκολο και αποτελεσματικό!

The post Μετά το MEGA και ο Σαββίδης τα «ρίχνει» στον Παππά! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα