Μικρή εμπλοκή στη συμφωνία – Κεδίκογλου: Στόχος να τελειώσει ώς το βράδυ ο ανασχηματισμός

Μικρή εμπλοκή όσον αφορά τον επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών, σημειώθηκε στο «παρά πέντε» των διεργασιών για το νέο κυβερνητικό σχήμα σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αλλά αυτή εκτιμάται ότι δεν είναι αξεπέραστη.

«Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος είχαν μια γόνιμη συνεργασία, και στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός μέχρι το βράδυ» δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου

μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η οριστικοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών γύρω από το νέο κυβερνητικό σχήμα, οι στόχοι της κυβέρνησης και το πλαίσιο της νέας προγραμματικής συμφωνίας συζητήθηκαν κατά τη συνάντησή των δυο κυβερνητικών εταίρων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, και ο κ. Βενιζέλος θα προβεί σε δηλώσεις στην Ιπποκράτους σε λίγη ώρα, ενώ ο πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να προβεί επίσης σε κάποια δήλωση.

Οι προτεραιότητες που θέτει το ΠΑΣΟΚ ενόψει του σχηματισμού της νέας, δικομματικής, κυβέρνησης, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Ιπποκράτους υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ενόψει της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα