Νέα φρίκη στο Πακιστάν: Αποκεφάλισαν με δρεπάνι ζευγάρι που παντρεύτηκε από αγάπη

Αποτροπιασμό και κατακραυγή προκαλεί ένα ακόμη στυγερό έγκλημα στο Πακιστάν που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ένα ζευγάρι, το οποίο αποκεφαλίστηκε επειδή παντρεύτηκε από αγάπη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το Σάββατο.

Σύμφωνα με το Reuters, μία 17χρονη και ένας 31χρονος παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου στο χωριό Πουντζάμπι του

ανατολικού Πακιστάν, χωρίς τη συγκατάθεση τω οικογενιών τους.

Οι γονείς της κοπέλας «παρέσυραν» το ζευγάρι στο σπίτι τους την Πέμπτη με την υπόσχεση ότι θα δώσουν την ευχή τους για το γάμο τους, όπως αναφέρει αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

«Οταν έφτασαν στο σπίτι, τότε τους έδεσαν με σκοινιά. Ο πατέρας της κοπέλας στη συνέχεια πήρε ένα δρεπάνι και τους έκοψε τους λαιμούς», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο γονείς, οι οποίοι είπαν ότι ένιωσαν ντροπή για το γάμο της κόρης τους, της Μουάφια Χουσεΐν, με έναν άνδρα που ήταν από κατώτερη… φυλή!

Εκτός απο τη μητέρα και τον πατέρα συνελήφθησαν ακόμη ο παππούς και δύο θείοι της νύφης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο, οι συγγενείς απήγαγαν το ζευγάρι από το σπίτι του και το οδήγησαν σε γειτονικό χωριό όπου «τους σκότωσαν με αιχμηρά μαχαίρια που χρησιμεύουν για το κόψιμο σανού». Οι δύο νέοι υπέκυψαν από τραύματα στο κεφάλι.

Πολιτιστικές παραδόσεις σε πολλές περιοχές του Πακιστάν θεωρούν αποδεκτό το να δολοφονείται μία γυναίκα της οποίας η συμπεριφορά θεωρείται «ανάρμοστη».

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν σημειώνει ότι έχουν διαπραχθεί 869 τέτοιες δολοφονίες «τιμής» τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, οι πραγματικοί αριθμοί πιθανώς είναι υψηλότεροι, καθώς πολλές φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Πηγή ethnos.gr

The post Νέα φρίκη στο Πακιστάν: Αποκεφάλισαν με δρεπάνι ζευγάρι που παντρεύτηκε από αγάπη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα