Νέες αλλαγές για το δελτίο ειδήσεων του Ευαγγελάτου στον Σκαι

Σε νέα αλλαγή στη δομή του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει κάθε βράδυ στις 7.00 στον Σκαι, προχώρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Οι χαμηλές πτήσεις του δελτίου, οι οποίες ομολογουμένως είναι λίγο πάνω από τον συνολικό μέσο όρο του καναλιού και φυσικά του συνόλου σχεδόν των εκπομπών, αναγκάζουν τον anchorman να πειραματιστεί, προκειμένου να αγγίξει το πολυπόθητο διψήφιο

νούμερο! Έτσι, από εχθές στην έναρξη του δελτίου και μέχρι τις 8.00 που ξεκινούν τα κεντρικά δελτία των μεγάλων καναλιών, τοποθετήθηκαν τα θέματα που είναι προς συζήτηση και ανάλυση με τους καλεσμένους, ενώ στο τελευταίο μισάωρο, δηλαδή, από τις 8.00 έως τις 8.30 «έπεφταν» οι ειδήσεις της ημέρας και τα videos.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας εργασιομανής δημοσιογράφος που δεν το βάζει εύκολα κάτω και για όσο καιρό διαθέτει την ανοχή και την στήριξη της ιδιοκτησίας του καναλιού θα πειραματίζεται μέχρι να κατακτήσει αυτό που ο ίδιος έχει βάλει στόχο. Είναι γεγονός ότι η επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Αυτιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Σκάι, μοιραία επηρέασε και ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών και για τον Νίκο Ευαγγελάτο που ακολούθησε στο Φάληρο. Ωστόσο, πρόκειται για δύο διαφορετικές τηλεοπτικές προσωπικότητες και φυσικά, διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου – αν και έχει δείξει τη δυναμική του, θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν όλες τις παραμέτρους, όπως για παράδειγμα, ότι ξεκίνησε στο μέσο και προς το τέλος της σεζόν, σε ένα κανάλι με πολύ συγκεκριμένο προφίλ και ένα κοινό, ιδιαιτέρως απαιτητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα