Νέο ημερήσιο φύλλο ετοιμάζει ο Δελλατόλας

Αντιμνημονιακό και θα κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ

Νέο ημερήσιο φύλλο ετοιμάζεται να εκδώσει ο ιδιοκτήτης του «Ποντικιού», Αντώνης Δελλατόλας. Η νέα καθημερινή εφημερίδα – όπως λένε οι συντελεστές της προσπάθειας – είναι αποτέλεσμα των βίαιων αλλαγών που προκάλεσαν τα Μνημόνια στη χώρα μας. Πολιτικά θα τοποθετείται στην πέρα του κέντρου  Αριστερά, χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, ευελπιστώντας να προβάλλει

και εν δυνάμει να συνδιαμορφώσει τις απόψεις των νέων δυνάμεων που γεννά ο παραλογισμός της οικονομικής φτώχειας. Μιλώντας όμως με όρους marketing για το κοινό στο οποίο θα απευθυνθεί, το διευρυμένο ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια δεξαμενή με την οποία ελπίζει να έχει προνομιακή σχέση!

ΑΠΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ». Η είδηση της εν λόγω έκδοσης μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπιστεί, αφού θα δώσει θέσεις εργασίας σε άνεργους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Η νέα εφημερίδα στελεχώνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της από συναδέλφους της «Ελευθεροτυπίας», καθώς και άλλους που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους, ενώ συμπληρωματικά θα ενισχυθεί και από δημοσιογράφους της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι». Ο εκδότης θα κινηθεί συνετά και συγκρατημένα, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες μιας οργανωμένης ήδη εφημερίδας. Έτσι το νέο εκδοτικό εγχείρημα θα στεγάζεται μαζί με το «Ποντίκι», απολαμβάνοντας παράλληλα κοινές διοικητικές και εμπορικές υπηρεσίες.

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. Η νέα εφημερίδα που αναμένεται να κρεμαστεί στα περίπτερα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, δεν θα βασιστεί στις γνωστές προσφορές των εφημερίδων, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το «Ποντίκι», αλλά θα ρίξει αποκλειστικά το βάρος της στην ύλη. Θα θυμίζει, τόσο στο ύφος όσο και στο lay out τη γαλλική Liberation. Η προετοιμασία της προχωρά με εντατικούς ρυθμούς, ενώ είναι ήδη έτοιμο το κασέ της!  Θα αποτελείται από 48 σελίδες, όλες με χρώμα, με μοντέρνα σχεδίαση και έμφαση στις φωτογραφίες. Επίσης μικρά και μοντέρνα κείμενα με στόχο να φωτίσουν κάποιες ειδήσεις, αλλά και να τις ερμηνεύσουν, σε αντίθεση με τον τρόπο που λειτουργούν τα ηλεκτρονικά Μέσα και το διαδίκτυο.
Πηγή: εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Keywords
Τυχαία Θέματα