Νεοϋορκέζος αστυνομικός «χτυπά» το έγκλημα με το μακρύ του… πέος (βίντεο)

Η υπόθεση που ερευνάται ήδη από την αρμόδια δημοτική αρχή της Νέας Υόρκης έχει να κάνει με έναν ένστολο αστυνομικό ο οποίος άρχισε ένα υβριστικό λεκτικό παραλήρημα-επίθεση σε έναν πολίτη που φέρεται να είχε παρκάρει παράνομα σε δρόμο του Μπρούκλιν!

Όπως αναφέρει με καυστικό χιούμορ το nymag.com, οι περισσότεροι αστυνομικοί πολεμούν το έγκλημα με τα όπλα τους, με τα κλομπ, τις γροθιές τους, με σπρέι πιπεριού ή απλώς με την εξυπνάδα τους, αλλά ο αστυνομικός Λέσλι Τσαρλς έχει ένα πολύ μακρύ πέος, οπότε χρησιμοποιεί αυτό.

«Εγώ τον έχω μακρύ, εσύ όχι» ενημέρωσε τον πολίτη ο Τσαρλς για να προσθέσει «το όμορφο προσωπάκι σου – μ’ αρέσει πολύ. Ο πούτσος μου θα μπει στο στόμα σου και θα βγει από τα αυτιά σου. Μη γαμιέσαι μαζί μου. Εντάξει;»

Ο Τσαρλς απείλησε τον άνθρωπο επίσης ότι θα του βάλει το όπλο του στον κώλο και ότι θα του βάλει και τα σκατά του στο στόμα του. Βασικά –όπως συνεχίζει το nymag.com– ο Τσαρλς είναι έτοιμος να βάλει τα πάντα μέσα σε οποιαδήποτε σωματική τρύπα, για την επιβολή του νόμου.

Το όλο περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα κινητού και η εφημερίδα New York Post εξασφάλισε το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα