Ντοκιμαντέρ διά χειρός Σπάικ Λι για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του «Bad»

Ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ «Bad» του Μάικλ Τζάκσον ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο γνωστός σκηνοθέτης Σπάικ Λι. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, με τον σκηνοθέτη να χαρακτηρίζει «αληθινό θησαυρό» το υλικό στο οποίο είχε πρόσβαση και στο οποίο βασίστηκε.

«Έχουμε υλικό που δεν έχει δει ποτέ κανείς. Υλικό που κινηματογράφησε ο ίδιος ο Τζάκσον και υλικό από τα παρασκήνια» λέει ο Σπάικ Λι.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ιστορία «πίσω» από τη δημιουργία

του άλμπουμ, ενώ περιέχει ανέκδοτο υλικό για βίντεο κλιπ που γυρίστηκαν και την παγκόσμια περιοδεία που ακολούθησε και η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες όλων των εποχών.

Όπως μεταδίδει το BBC, προβάλλονται αποσπάσματα και από το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε, με πρωταγωνιστή τον Γουέσλι Σνάιπς, για την προώθηση του ομότιτλου τραγουδιού, του «Bad».

«Είχαμε πλήρη πρόσβαση στο αρχείο του Τζάκσον. Ηχογράφησε 60 ντέμο για το άλμπουμ, αλλά κράτησε μόνο τα έντεκα» τονίζει ο σκηνοθέτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ντοκιμαντέρ φωτίζει και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του διάσημου τραγουδιστή που πέθανε το 2009.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του δίσκου, στις 18 Σεπτεμβρίου θα βγει στην αγορά η επανέκδοσή του με τίτλο «Bad 25» και έξτρα υλικό.
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα