Ο ΑΝΤ1 δεν κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση του αγώνα Ρουμανία – Ελλάδα

Απάντηση Ι. Φιλιππούση στο Enimerosi24

Κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα, από συναδέλφους μου στον ΑΝΤΕΝΝΑ, δημοσίευμα στην ιστοσελίδα www.enimerosi24.gr, σχετικά με το (δήθεν) «παρασκήνιο» της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγώνα Ρουμανίας-Ελλάδας της 19ης Νοεμβρίου στην Ελλάδα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και για την αξιοπιστία και εγκυρότητα

της ιστοσελίδας σας, δεδομένου ότι προφανέστατα αποτελέσατε «θύμα» εσκεμμένης και δόλιας παραπληροφόρησης, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο ΑΝΤΕΝΝΑ ουδέποτε έλαβε μέρος στη σχετική διαπραγμάτευση, πολύ περισσότερο δεν κατέθεσε καν προσφορά για την απόκτηση των δικαιωμάτων του εν λόγω αγώνα, παρά το γεγονός ότι επί σειρά ημερών ελληνικές και ξένες εταιρείες όντως προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σταθμό μας.

Ακόμα δε, σας ενημερώνω ότι η «πηγή» σας μάλλον… «ξέχασε», στον βωμό της πραγμάτωσης των επιδιώξεών της, και ότι η σχετική πληροφορία είχε επισήμως γνωστοποιηθεί εκ μέρους μας στο ΜΕΓΚΑ, όταν μετά από τηλεφώνημα του κ. Στραβελάκη… μάθαμε ότι «η προσφορά του ΑΝΤΕΝΝΑ βρίσκεται στο γραφείο του»!!!

Στο επαναλαμβανόμενο αίτημά μας να μας κοινοποιηθεί το σχετικό έγγραφο, ακόμα (βεβαίως)…. περιμένουμε!

Επειδή επίσης όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται έχουν προφανή σκοπό, για τους στοιχειωδώς νοήμονες, σας παρακαλώ:

1) Ως μια κίνηση ελάχιστου σεβασμού στην δεοντολογία, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα να δημοσιεύσετε την επιστολή-αποκατάσταση της αλήθειας , που απλώς περιέχει την επίσημη θέση του ΑΝΤΕΝΝΑ (χωρίς περεταίρω χαρακτηρισμούς…)

2) Στο μέλλον να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας για τη διασταύρωση των πληροφοριών που μας αφορούν, δίνοντας μας έτσι τη θεμελιώδη δημοσιογραφικά δυνατότητα να εκφράζουμε εμείς τη δική μας θέση.

Ευχαριστώ,

Ιάκωβος Φιλιππούσης
Προιστάμενος Αθλητικού Τμήματος ANTENNA

Keywords
Τυχαία Θέματα