Ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη στο MEGA – Μαλέλης εναντίον Ευαγγελάτου – η αριθμητική του νέου τρέιλερ του STAR

Από την επίσκεψη Θεοχάρη στο μεγάλο κανάλι, στο «ζευγάρι» έκπληξη του Μπούτου

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Περπατούσε με άνεση και οικειότητα στους διαδρόμους του MEGA, απευθύνοντας σε όλους μια φιλική κουβέντα. Πρόσωπα γνωστά από τα παλιά, φίλοι, πρώην συνεργάτες… Όλοι την περασμένη Τετάρτη το πρωί, αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, βλέποντας να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, να τους χαιρετά και να τους χαμογελά, ο πρώην πρόεδρος του καναλιού και νέο μέλος του ΔΣ της εταιρίας, Αντ.

Θεοχάρης! Ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Γ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε – με την νέα του ιδιότητα, τις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων και χωρίς επισημότητες ή τυμπανοκρουσίες, συνομίλησε με στελέχη, δημοσιογράφους και απλούς εργαζόμενους εκφράζοντάς τους το ενδιαφέρον του.

Μια συμβολική επίσκεψη με νόημα, που οι γνωρίζοντες ερμήνευσαν ως «δήλωση» της πλευράς Βαρδινογιάννη ότι παραμένουν στο μεγάλο κανάλι, ενδιαφέρονται για αυτό και συμβάλλουν σε αυτό!

Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με τη νέα του σύνθεση και να εγκρίνει τα οικονομικά για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Κατηφορίζοντας στο Φάληρο που μέσα σε διάστημα ενός μήνα έχασε τον Γιώργο Τράγκα, τον Τάσο Τέλλογλου, την Σοφία Παπαϊωάννου και την Πόπη Τσαπανίδου – ακούμε ότι, ο Σταμάτης Μαλέλης είναι εξοργισμένος με την περιφρονητική στάση του Νίκου Ευαγγελάτου απέναντί του. Ο νέος διευθυντής φέρεται θυμωμένος με τον anchorman που όλο αυτό το διάστημα δεν αξιώθηκε να πάει μέχρι το γραφείο του ή να τον πάρει ένα τηλέφωνο!

Αντίθετα στο STAR, το κλίμα είναι θετικό και όλοι συνεργάζονται για τον κοινό στόχο που είναι η επιτυχία του νέου δελτίου ειδήσεων! Ας λένε οι κακοπροαίρετοι με διάθεση να σπείρουν τη διχόνοια, ότι τα πλάνα του Νίκου Χατζηνικολάου στο νέο τρέιλερ είναι περισσότερα από της Μάρας Ζαχαρέα.

Έτσι κι αλλιώς, το ισχυρό «όπλο» του STAR σε αυτή τη μάχη είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου! Δεν είναι ούτε ο Σταύρος Λυγερός ούτε ο Κώστας Στούπας!

Αντίστοιχα, το «όπλο» του Πέτρου Μπούτου για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του MEGA, «απέναντι» σε Λιάγκα – Σκορδά, που θα το ανακοινώσει τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, είναι επτασφράγιστο μυστικό! Οι φήμες ότι θα «απαντήσει» με ξανθιά μπόμπα με έντονο άρωμα από ΑΝΤ1 ή ότι απευθύνθηκε σε ζευγάρι (στη ζωή) να αναλάβει τη ζώνη, μένει να αποδειχθούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα