Ο φτερωτός μάγειρας

Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει ανακοίνωση από τον οποιοδήποτε, ότι αλλοιώνεται μία είδηση από τα Μέσα, που τον αφορά… και να μην συμπεριλαμβάνεται το Mega στη λίστα του! Με τίποτα! Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή από Σκουριές που εγκαλούν τους journalists γενικά, για μη αντικειμενικότητα…Ε, και στο Mega ως είθισται, τους κάνουν ιδιαίτερη αναφορά! «Προς την ειδησεογραφική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ΜEGA» το μπουμπουνάνε χαρακτηριστικά. Με ονοματεπώνυμο!

Ε, κάτι

θα ξέρουν
Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο φιλοξενούσε today το «Πρωινό mou». Στην αρχή πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει. Του είχαν εκεί διάφορα υλικά για να αυτοσχεδιάσει, μεταξύ άλλων… μαϊντανό. Τον τοποθέτησε όμως στην άκρη και δεν τον χρησιμοποίησε ο σεφ, αποκαλύπτοντας ότι τελευταία όπου πάει και όπου σταθεί τον αποκαλούν έτσι! Τv – μαϊντανό! Και αυτός λέει στενοχωριέται…

Μίλησε και η ειδική
Αφασία που τον ρωτάει η Σκορδά, πότε έχει να βγει σε εκπομπή. Για να της πει αυτός κάνα χρόνο και να τον απαλλάξει από τις ενοχές αυτή, ότι τότε δεν είναι μαϊντανός. Βέβαια αυτός εννοούσε προφανώς και υπαινίχτηκε, τα δημοσιεύματα με τις φωτο, ειδικά τις τελευταίες που καθόταν και γλωσσοφιλιόταν μπροστά στο φακό με το αμόρε του! Η wife όμως επέμενε ότι όταν προβάλλεσαι χωρίς εσύ να το επιδιώκεις, δεν ισχύει…

Πέφτεις από τα σύννεφα ένα πράγμα!
Αυτή είναι ρομαντικιά βλέπετε και πιστεύει στην ύπαρξη παπαράτσι! Που σε αιφνιδιάζουν και σε τραβάνε αναπάντεχα, ενώ εσύ δεν θες! Έχει και τις δικές της φωτο κάθε εβδομάδα στα περίπτερα και ξέρει… Τι σου είναι ο δαιμόνιος παπαράτσι στο country μας! Σε αποθανατίζει βαμμένη σινιαρισμένη και έτοιμη για φλας, όταν εσύ είσαι αμέριμνη!

Τα στέλνει με κούριερ;
Α και πάντως, by the way! Μιας και τον ακούγαμε τον σεφ να παραθέτει τα νέα του επαγγελματικά βήματα, στη συμπρωτεύουσα. Τον ρώτησαν οι presenters κάποια στιγμή για το «Αλάτσι» και αυτός είπε ότι παραμένει πάντα το «παιδί» του και δεν το αφήνει ποτέ… Τι λες βρε μάγειρα! Εμείς πάντως μια φορά, δεν τον βλέπουμε! Εκτός κι αν μαγειρεύει δια αλληλογραφίας! Τότε πάμε πάσο!

Το σπλάχνο μου…
Τελικά είναι κανόνας! Όταν ακούς βαρύγδουπες φράσεις τύπου το «παιδί» μου και το βλαστάρι μου, πάει να πει κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Ε, μα όχι να λέει ο τύπος ότι τα προλαβαίνει όλα εξίσου όπως πριν και καλά, το μαγείρεμα στη Θεσσαλονίκη και στο Athens! Τι είσαι βρε σεφ μας! Ο σούπερ μαν! Μέχρι να δέσει η σάλτσα στο ένα μέρος, πετάγεσαι στο άλλο για να γυρίσεις τη μπριζόλα; Α ρε television που παίρνεις τα μυαλά! Κανονικό άνθρωπο στον φέραμε, ψώνιο μας τον ανεμοστροβίλισε!

Άπαιχτη!
Τι γέλιο αυτό το πλάνο! Κάντε το εικόνα! Ο Κουτσογιαννόπουλος να μιλάει σοβαρά για την ταινία «A single man» που θα παίξει οσονούπω ο Alpha και η Μενεγάκη να του γνέφει καταφατικά, με τη δέουσα προσοχή… φορώντας μία γιγαντιαία ροζ περούκα και ένα τεράστιο ζευγάρι αποκριάτικο μπλε γυαλί! Does not exist! Απλά!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα