Ο σουβλάκιας

Αφού ο μπαγάσας ο ηχολήπτης έκοψε τον έρμο ήχο και δεν ακούσαμε τη συνέχεια της today ατάκας Καμπουράκη, να την υποθέσουμε! Κρίνοντας από το… σπιντάτο καθημερινά ύφος του, τι θα μπορούσε να ακολουθήσει!

«Αυτά τα μ@λ@κισμένα, μπήκανε μέσα τώρα…»

και θα αργήσει η παραγγελία μου!και έχουμε μία ώρα εκπομπή ακόμα ρε π@@στη μου!φαντάσου να έχουμε και τίποτα ντράβαλα και να μας κρατήσει ο Παναγιωτόπουλος! Την κάτσαμε τη βάρκα!λες να καταλάβουν και το Mega;;;και ξέχασα να παραγγείλω τη μπύρα!

Διαλέξτε!

Τσου βρε!
Αυτό

το περισπούδαστο ύφος πια του Λιάγκα, άλλο πράγμα! Ξεκινάει να πει το θέμα η Σταμάτη με τις φωτο από το OK με Λάτσιο και Μενεγάκη στο αστυνομικό τμήμα που πήγαν για διαβατήρια των παιδιών τους… και καλά στο καπάκι την επιπλήττει ο αυστηρός δημοσιογραφάρας, διότι δεν εντοπίζει ποια είναι η είδηση!

Happy new year
Και εκεί που κάποιος (που δεν τον ξέρει) είναι έτοιμος να πει «μπράβο βρε παιδάκι μου πες τα χρυσόστομε» αρχίζει και κανιβαλίζει (ως συνήθως) για να βγάλει άκοπα κάνα πεντάλεπτο εκπομπής! Με το πόσο τρέντυ είναι ο Λάτσιος και πόσο πιο νεανικός από τη Μενεγάκη! Presenter μεγάλου βεληνεκούς μιλάμε! Καφενείος και παντόφλα!

Ο τζάμπας ζει!
Στο μεταξύ, με την ευκαιρία. Μια χαρά την έχει σκαπουλάρει το Mega με το «πρωινό tou»! Τι έχει κάνει φέτος; Από την αρχή της σεζόν δεν έχει αντικαταστήσει τους πανελίστες που έφυγαν, αλλά φέρνει κάθε εβδομάδα και άλλον… από τη μεγάλη στρατιά TV – ανέργων! Και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και κυρίως ούτε έξοδα! Τόσες εκπομπές σου λέει έχουν κοπεί, τόσοι τηλεορασόπληκτοι είναι που στερούνται το γυαλί, κάντε το εικόνα πόσους θα έχει να φιλοξενεί!

Εργασιακές σχέσεις του μέλλοντος
Απίθανοι! Ακόμα και στην ενότητα μαγειρικής που έχουν, καθιέρωσαν μία φορά το μήνα αντί για τηλεθεάτριες απλές θνητές, να κουβαλάνε σελέμπριτι! Τσάμπα τηλεθέαση! Τόσες και τόσες που ψοφάνε να αναπνεύσουν λίγο οξυγόνο στούντιο, τώρα που δεν γίνονται τίποτα σε παραγωγές, φέρτε τις καλεσμένες!
Το νου σας μόνο! Μη φέρουν στο τέλος και… εβδομάδας παρουσιαστές! Week presenters!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα