Ο σπήκερ έβαζε γκολ – ο ρεπόρτερ τα… έτρωγε

Τα media έχουν πληγεί από την κρίση με αποτέλεσμα οι μιντιάρχες να μην επενδύουν προσπαθώντας εκ των ενόντων, να κλείνουν τρύπες πλασάροντας στο κοινό ψυχαγωγία χαμηλής ποιότητας. Στα αθλητικά χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι παραγωγές αθλητικών γεγονότων από τα αθλητικά ραδιόφωνα που κάποτε εργάζονταν για εναν αγώνα έξι και επτά δημοσιογράφοι.

Κι αν για τον Sentra Goal υπάρχει η δικαιολογία των εργαζομένων, δουλεύοντας

εθελοντικά, δηλαδή κοινώς τσάμπα, στον έτερο NovaSport ποια είναι η δικαιολογία; Αφορμή ο αγώνας της Εθνικής με τη Σλοβακία την Παρασκευή όταν σε ένα μέτριο παιχνίδι από όλες τις πλευρές ο σταθμός με τη γνώριμη φωνή του Γιώργου Χελάκη προσπαθούσε να δώσει τόνο και ρυθμό σε μια άχρωμη Εθνική. Ο έμπειρος σπήκερ «σκόραρε» κατά ριπάς ακόμη και στην περιγραφή του αυτογκόλ που έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αυτή τη γκέλα την έχω κάνει κι εγώ»! Αδόκιμο μεν, πιασάρικο δε, θα πει κάποιος για το ελληνικό κοινό που είχε μπουχτίσει από το μη θέαμα.

Τα μεσάνυχτα όμως εμφανίστηκε η… κρίση που προαναφέρθηκε, αφού ο επιφορτισμένος ρεπόρτερ του σταθμού βγήκε στον αέρα για το τρίτο ημίχρονο πετυχαίνοντας αυτογκόλ ανώτερο από αυτό του Σλοβάκου, που έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα! Ο ρεπόρτερ που προφανώς ήταν κάποιος μαθητής της σχολής δημοσιογραφίας «σκόραρε» εις βάρος της ενημέρωσης μειώνοντας το πρεστίζ ενός σταθμού που έφτασε δίκαια στη κορυφή. Τι είπε ο ρεπόρτερ; Με στόμφο ανέφερε, πως «ο Σλοβάκος Σκρτελ δεν δέχθηκε κάρτα», ενώ όλοι είχαν δει, μια ώρα νωρίτερα από το Mega, πως είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα! Με άλλα λόγια μια ώρα μετά τον αγώνα και δεν είχε μάθει πως υπήρχε στο τέλος του αγώνα αποβολή! Οι παραγωγοί στο στούντιο πάγωσαν εν τω μεταξύ, ψελλίζοντας αναγκαστικά αργότερα, πως υπήρχε κόκκινη κάρτα… Μπορεί λοιπόν ο σπήκερ να σκόραρε, ο ρεπόρτερ όμως έβαλε το αυτογκόλ της εβδομάδας… Η κρίση που λέγαμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα