Ο Τιμ Κουκ της Apple ζήτησε συγγνώμη για τους χάρτες του iPhone

Στο νέο λογισμικό iOS6 του καινούργιου iPhone η Apple αντικατάστησε τη δοκιμασμένη εφαρμογή χαρτών της Google αλλά όπως είναι γνωστό τα έκανε μαντάρα. Η εφαρμογή της Apple δείχνει καταστήματα και εστιατόρια δρόμους μακριά από τις πραγματικές τους τοποθεσίες, σημαντικά μέρη λείπουν τελείως, η αναζήτηση δεν καταλαβαίνει απλές εντολές, οι

δορυφορικές εικόνες είναι θολές στην καλύτερη περίπτωση και γενικά τα προβλήματα είναι πολλά.

Αναγνωρίζοντας το θέμα, ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ αναφέρει σε γράμμα του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: «Στην Apple, αγωνιζόμαστε να φτιάξουμε παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Με τους καινούργιους Χάρτες μας που εγκαινιάσαμε την περασμένη εβδομάδα δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτή μας τη δέσμευση. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που αυτό προκάλεσε στους πελάτες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουν οι Χάρτες καλύτεροι».

Μέχρι να γίνει αυτό, ο ίδιος προτείνει μερικές εναλλακτικές λύσεις για τους κατόχους iPhone, όπως τις αντίστοιχες εφαρμογές των εταιρειών Bing, MapQuest και Waze ή της Google και της Nokia.

Keywords
Τυχαία Θέματα