Ο Τραμπ απέσυρε τη δήλωσή του για απαγόρευση όλων των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

Εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του
Η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ αφαίρεσε τη δήλωσή του για απαγόρευση όλων των μουσουλμάνων από τις ΗΠΑ, που υπήρχε στην ιστοσελίδα του.

Το ίδιο κιόλας βράδυ που ανακοινώθηκε η εκλογή του για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, η σελίδα που συνδεόταν με την δήλωση που είχε κάνει τον Δεκέμβριο σχετικά με απαγόρευση των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ,

αφαιρέθηκε.

Η σελίδα μάλιστα τώρα ανακατευθύνει σε μία άλλη που ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους να κάνουν δωρεές για την εκστρατεία του.

Η σελίδα ήταν διαθέσιμη το πρωί των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου, σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου. Αλλά η ανακατεύθυνση προστέθηκε αργότερα το ίδιο βράδυ.

Ο Τραμπ είχε δεχτεί έντονες επικρίσεις για το κάλεσμά του μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, όταν είχε δηλώσει πως θα απαγορεύσει όλους τους Μουσουλμάνους προσωρινά, μέχρι να καταλάβει «τι στο διάολο συνέβαινε».

Ο Τραμπ και οι σύμμαχοι του είχαν υπερασπιστεί την απαγόρευση, επιμένοντας πως το μέτρο αφορούσε την «ασφάλεια» των Αμερικανών και πως δεν είχε να κάνει με θρησκευτικές διακρίσεις. Τα βίντεο και οι ομιλίες στα οποία υπερασπίζεται την απαγόρευση δεν έχουν αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του Τραμπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του αφαιρεί δεδομένα από τις ιστοσελίδες του.

Όταν ήρθαν στην επιφάνεια οι εικασίες πως η σύζυγός του, Μελάνια δεν είχε πανεπιστημιακό πτυχίο, η βιογραφία της αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της και η σελίδα της παρέπεμπε στο γήπεδο γκολφ του συζύγου της.
Πηγή ethnos.gr

The post Ο Τραμπ απέσυρε τη δήλωσή του για απαγόρευση όλων των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα