Ο τρόμος επιστρέφει στα δελτία των 8 αγκαζέ με τη Χ.Α.

Στη φωτογραφία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο απεικονίζεται νεαρός «καταληψίας» της Πλατείας Βικτωρίας

Του Πέτρου Κατσάκου από Αυγή

«Μετανάστες έχουν καταλάβει τα παγκάκια στην πλατεία Βικτωρίας» ανακοίνωσε στο κοινό της η ομιλούσα τηλεοπτική κεφαλή δίνοντας το στίγμα ενός εφιάλτη που επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο ιός της ξενοφοβίας και του τηλεοπτικού ρατσισμού υποχωρούσε, το χθεσινοβραδινό κρούσμα ήρθε να αποδείξει πως κάποιες αρρώστιες είναι τελικά ανίατες και δεν επιδέχονται θεραπείας.

Οι προχθεσινοί «λαθρομετανάστες» που για τα μάτια του κόσμου

έγιναν για λίγες ημέρες «πρόσφυγες» δεν άργησαν τελικά να μετατραπούν σε «καταληψίες», δένοντας αρμονικά τις τηλεοπτικές κραυγές με ένα ξεχασμένο παράπονο της Κικής Δημουλά. Οι ανεπιθύμητοι επέστρεψαν στην πρωτεύουσα και ο φακός ζουμάρει στα πρόσωπα των «αγανακτισμένων» κατοίκων που παρακολουθούν με φρίκη τις ορδές των λαθραίων να καταλαμβάνουν πλατείες και παγκάκια. Από κοντά και τα φαντάσματα της Χ.Α., που χθες τους χαρακτήριζαν «εισβολείς» και ζητούσαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας την επέμβαση των ΜΑΤ για να ξεβρομίσει η πλατεία Βικτωρίας και να επιστραφεί στους Έλληνες.

Στην πλειοψηφία τους κυνηγημένοι από το Αφγανιστάν, οι «καταληψίες» της πλ. Βικτωρίας αναζητούν εδώ και λίγες ημέρες προσωρινό καταφύγιο πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την δυτική Ευρώπη. «Δεν είμαστε κτήνη και δεν θέλουμε να γίνουμε» έλεγαν οι Αφγανοί πρόσφυγες στον συντάκτη της «Αυγής» που τους επισκέφθηκε χθες στην πλατεία Βικτωρίας. Την ίδια ώρα, αλληλέγγυοι πολίτες απευθύνουν εκκλήσεις για τις ανάγκες των προσφύγων σε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται και δεκάδες παιδιά.

Δύο κόσμοι, δύο πρόσωπα και πολλά προσωπεία. Φωνές που αλλάζουν ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος της προεκλογικής τακτικής των ΜΜΕ και από φιλεύσπλαχνες κορώνες για τον αδικοχαμένο Αϊλάν μετατρέπονται σε λύκων ουρλιαχτά για τους ανήλικους καταληψίες από το Αφγανιστάν που πήραν τα παγκάκια και τις κούνιες από τα Ελληνόπουλα. Όπου φυσάει ο άνεμος. Ένας άνεμος που φέρνει ξανά την μπόχα της ξενοφοβίας στις μικρές μας οθόνες προκειμένου να τρομοκρατηθούν δεόντως οι μέσοι νοικοκυραίοι της διπλανής πόρτας για τους κινδύνους που απορρέουν από την εγκληματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με το περίφημο άνοιγμα των συνόρων σε «εισβολείς» και «καταληψίες». Άλλοτε ανακαλύπτουν τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας στα πέριξ της Ομόνοιας, άλλοτε προειδοποιούν για υγειονομικές βόμβες στο Πεδίο του Άρεως, άλλοτε βαφτίζουν «αγανακτισμένους πολίτες» τους χρυσαυγίτες των νησιών και εσχάτως εντόπισαν και τους καταληψίες της πλατείας Βικτωρίας. Τι κρίμα να μην υπάρχει σήμερα μια Σκορδέλη ή ένας Παναγιώταρος να διαμαρτυρηθούν on camera για τον φόβο και τον τρόμο που έχει καταλάβει την πλατεία μας.

The post Ο τρόμος επιστρέφει στα δελτία των 8 αγκαζέ με τη Χ.Α. appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα