Ο ξεχωριστός κύριος Οικονομέας

Τι χιούμορ πάντως ο president της Δημοκρατίας, ξεκωλωθήκαμε! Αναφερόμαστε στο διάλογο τους μπροστά στις κάμερες, για το όνομα του Πικραμμένου. Που του λέει αυτός ότι διάβασε στις εφημερίδες για το όνομα του ότι θα είναι ο καταλληλότερος για τελευταίος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης… και σπεύδει να προσθέσει ο president Κάρολος, το αστείο του. «Για να το συνεχίσω και εγώ,

θα μας προσφέρετε καφέ με πολλή ζάχαρη!» του μπουμπουνάει και ξεσπάει σε χαχανητά… Κατουρηθήκαμε!  

Σαν τη μύγα μες στο γάλα!
Αφού σας το έχουμε εξηγήσει, αφού σας το έχουμε διευκρινίσει! Ταύρος γίνεται ο Οικονομέας, σε περίπτωση που τον βάλουν στο ίδιο καζάνι με άλλους, «κακόφημους» δημοσιογράφους και τακτικές! Έξαλλος! Όπως today που του την είπε ο Παπαδημούλης για την επίθεση τους κατά του κόμματος. Χτυπιόταν ο presenter να ανακαλέσει το «γκεσέμι»! Ο politician του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως τον έγραφε κανονικά… και ο Οικονομέας του ζήταγε επιτακτικά να τους εξαιρέσει!
Ποιους; Αυτόν και τον Καμπουράκη! Θεωρεί για την αφεντιά τους ότι ξεχωρίζουν μέσα στο Mega! Φεγγοβολούν οι άτιμοι! 

Υ.Γ. Αφασία σε κάτι τέτοια σκηνικά, είναι η παρουσία του Καμπουράκη. «Γιώργο, Γιώργο, ηρέμησε…» του σιγοψιθύριζε και προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα! 

Σφίχτηκε η καρδιά μας
Α πα πα πα! Τώρα την truth μας να σας την καταθέσουμε! Τον λυπήθηκε η ψυχή μας χθες βράδυ τον Γιώργο Κύρτσο! Έπρεπε να τον κάνετε watch στην εμφάνιση του στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» στο Kontra. Jesus Christ ωσάν το παιδάκι με τα σπίρτα! Καθόταν στην ακρούλα του, δεν του πολυμίλαγαν και πολύ, ήταν κι αυτός απομονωμένος… Μες στην θλίψη! Τι το θελες βρε journalist μου το ΛΑΟΣ! 

Τσίρκο
Ρεσιτάλ, ο Άδωνις! Χθες στο τοκ σόου του Alpha με τον Παπαπαναγιώτου. Φόραγε εκεί μια φανταζί – λουστρινέ κουστουμιά, γυάλιζε ολάκερος και έσκουζε με τα γνωστά του ντεσιμπέλ! Κορυφαίος όταν έδινε απανωτές σκηνοθετικές οδηγίες για να προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό του τρόπο, τα ντοκουμέντα που έκαιγαν Καμμένο! Δεν παίζεται ο τύπος! 

Υπονοούμενα
Σας αποχαιρετάμε για today, με homework. Δουλειά για το σπίτι! Τροφή για σκέψη! Τι εννοούσε ο ποιητής Οικονομέας με την ατάκα του που εκσφενδόνισε εκεί πάνω στον τσακωμό, «Εγώ αν δεν αντιδράσω, δεν σημαίνει ότι δέχομαι ότι είμαι κανενός γκεσέμι»… Οέο!

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα