Οι ψαλιδοχέρηδες της ΕΡΤ

Χθες ήταν που μπουμπουνάγαμε πόσο Ουγκάντα είμαστε δημοσιογραφικά, today φέρνουμε προς Καζακστάν (no offend στις χώρες) ! Πώς αλλιώς να σχολιάσουμε το ανεκδιήγητο της κρατικής να κόψει τη σκηνή με το φιλί και να προβάλλει το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Downton Abbey»… ξαναμονταρισμένο! Με τον greek way!

Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια  
Έλα μου Jesus

μου και Christ μου! Και τώρα έτρεχαν today με τον σάλο, με ανακοινώσεις και κρόουλ να περνάνε, για να ενημερώνουν για την έκτακτη μεταμεσονύχτια επανάληψη!

Απορία
Δηλαδή, για να το κάνουμε understood! Πόσο δύσκολο ήταν να πουν από την αρχή:  «Θα παίξουμε το επεισόδιο χωρίς τη σκηνή στις 22.00 και σε επανάληψη μετά τα μεσάνυχτα, το original»… Πόσο!

Μας έχουν για βλαμμένους
Και στην Αμερική λογοκρίνουν σειρές. Εντάξει, δεν γνωρίζουμε για ολόκληρες σκηνές, αλλά βάζουν πάντως «μπιπ» σε λέξεις! Αναλόγως την ώρα της προβολής και το δίκτυο… Αλλά εδώ, στο Ελλάδα, έχουμε τη λογική «οκ μωρέ, ρίχτο όπως να’ναι δεν θα καταλάβουν τίποτα»! Μας περνάνε για ηλιθίους!

Ιθαγενείς
Ζώα μωρέ, δεν θα το χαμπαριάσουν σου λέει! Με αυτό το πνεύμα κινούνται και παίρνουν τις αποφάσεις στο channel τους! Είτε είναι δημόσιο, είτε πρόκειται για ιδιωτικό. Διότι μην νομίζετε ότι ξεχνάμε και τα χαΐρια του Alpha το καλοκαίρι με το «Two and a half men», που μας μπουμπούναγε την ίδια μέρα, στο διπλό επεισόδιο, το ένα με τον Κούτσερ (το καινούργιο) και στο καπάκι επειδή τελείωνε, έβαζαν με τον Τσάρλι Σιν! Που ήταν του προηγούμενου κύκλου! Ό,τι να ‘ναι!

Έλεος!
Για να μην πούμε και το άλλο, που σκανδαλιζόμαστε εν έτει 2012 με το φιλί δύο ανδρών! Δηλ όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι τηλεπερσόνες βγαίνουν στις εκπομπές με τα βυζιά όξω και τα πετάνε όλα φάτσα κάρτα στον τηλεθεατή, είναι εντάξει! Το γκέι μας μάρανε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα