Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιάννη Στουρνάρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Μετά το πέρας της συνάντησης, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ο κ. Στουρνάρας αποχώρησε από τα κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Εισερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ,

ο κ. Στουρνάρας άφησε να εννοηθεί ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων θα είναι λιγότερο από 8 δισ. ευρώ. «Όχι τέτοια νούμερα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Νωρίτερα, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε για το πακέτο των μέτρων τον υπεύθυνο Οικονομικών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Χατζησωκράτη, εν όψει της κρίσιμης σύσκεψης των αρχηγών, την Πέμπτη το πρωί (10:30).

Σημειώνεται, ότι μετά από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, το πακέτο των μέτρων θα συζητηθεί την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, στο Euro Working Group (συνεδρίαση Eurogroup με εκπροσώπους των υπουργών), παρουσία των επικεφαλής της τρόικας.

Παράλληλα γίνεται «αγώνας δρόμου», ώστε το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, στο οποίο θα «ενσωματώνονται» τα μέτρα, να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα.
Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα