Χρυσαυγίτης δήλωσε ο δράστης – Κλομπ και φυλλάδια στο σπίτι του

UPDATE: Την επίθεση εις βάρος του 34χρονου ομολόγησε κατά την προανάκριση ο 45χρονος δράστης της φονικής επίθεσης στο Κερατσίνι, Γεώργιος Ρουπακιάς, παραδεχόμενος επίσης ότι ανήκει ιδελογικά στη Χρυσή Αυγή, της οποίας πάντως δεν δήλωσε μέλος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο δράστης παραδέχθηκε ότι ανήκει σε «συγκεκριμένο πολιτικό χώρο», ενώ όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Χρ. Παρθένης,

σε έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του εντοπίστηκε ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, ενώ η σύζυγός του κατέθεσε ότι υπήρχαν ένα πτυσσόμενο κλομπ και έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος.

Με τη σχηματισθείσα εις βάρος του δικογραφία, ο Ρουπακιάς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η Χρυσή Αυγή, τις πρώτες πρωϊνές ώρες είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτό.

Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία.

Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα