Όσο πιο αποκρουστικό τόσο πιο υψηλό το ποσοστό της ΧΑ!

Τελικά η αλήθεια φαίνεται είναι μία… Όσο αποκρουστικές και αν είναι οι δηλώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ που κάναμε watch από το Channel 4, όσο σόκι και δέος είναι όλα αυτά που εκσφενδόνιζαν περί σαπουνιού και τα υπόλοιπα τραγικά και ανατριχιαστικά, ο κόσμος θα συνεχίζει να τους ψηφίζει!

Ιδού οι λόγοι
Όσο και να

το καταδικάζουμε όλοι, σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, δελτία, εκπομπές και διαδίκτυο, τελικά αίσθηση μας είναι ότι δεν φαίνεται όλο αυτό να έχει αποτέλεσμα. Με την έννοια να βγάλει προς τα έξω το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος. Και why; Διότι η δύναμη τους, είναι η βαθύτατη κρίση! Τον κόσμο προφανώς (και κακώς) δεν τον νοιάζουν όμως οι καταγγελίες που ακούνε από τα υπόλοιπα κόμματα, ανθρώπους και φορείς, αλλά οι συνέπειες που βιώνει από την οικονομική κατρακύλα! Και είναι δυσβάσταχτες!

Όσο πιο άγρια, τόσο μεγαλύτερη η απήχηση
Για αυτό και εξάλλου, δεν πα’ να βγαίνουν κάθε τόσο και λιγάκι ανάλογα αποκρουστικά βίντεο με δηλώσεις μελών της ΧΑ, τα ποσοστά τους μετά από δημοσκοπήσεις, συνεχίζουν να αυξάνονται! Διότι ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια του, έχει βγει όλη η αμορφωσιά στην επιφάνεια και αποζητά εκδίκηση! Με τους λάθος τρόπους βεβαίως, αλλά έτσι πάντα γίνεται ιστορικά σε country με hardcore ύφεση… Κόμματα όπως η ΧΑ ευνοούνται!

Έλα Jesus μου και Christ μου
Πώς να το θέσουμε τώρα το παρακάτω κομψά… Θα κάνουμε την προσπάθεια! So! Είναι πάντως να απορεί κανείς με την όρεξη του Γιώργου Παπαδάκη, να απευθύνεται στην ώρα της ενημερωτικής του εκπομπής και με όλο αυτόν τον κακό χαμό που γίνεται πια, με κρίση, τρόικες, χαράτσια και πανζουρλισμό… να ανοίγει λοιπόν δίαυλο επικοινωνίας, με τον Μουτσινά και την κοριτσοπαρέα του!

Τα εύγε μας
Μιλώντας βεβαίως, για σάχλες! Περί ντυσίματος της Κουτροκόη και άλλα αδιάφορα και χαζά! Λογικά το πράττει για να αναπαράγεται και να παίζει στα blogs, άλλη εξήγηση δεν εντοπίζουμε! Και επειδή το καταφέρνει επιτυχέστατα, τα congratulations μας κιόλα! Που κατέκλυσε το μπουρδοδιαδίκτυο!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί
Το άκρον άωτον του κουλού! Να κάνεις watch την presenter του «Τηλεκύβος» στον Ant1 και την άλλη του αντίστοιχου tv – παιχνιδιού στον Alpha, μασκαροντυμένες! Επειδή εδώ στο Ελλάδα, έχουμε σου λέει Τσικνοπέμπτη! Που οι ίδιοι στο μεταξύ όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Enimerosi24, είναι… στη μακρινή Γερμανία! Λεπτομέρειες!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα και have a nice Friday-weekend!
(και το volume ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα