Οταν η Σύρος γίνεται άγονη γραμμή και το MEGA παράδειγμα προς μίμηση

Λεπτομέρεια ότι το κανάλι έχει δεσμευμένους λογαριασμούς και είναι σε καταστολή…

Ξυπόλητος καναλάρχης θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για κάποιους επιτήδειους που θέλουν να έχουν τα προνόμια του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, αλλά όχι τις υποχρεώσεις! Και δεν είναι μόνο ότι κάνουν το κορόιδο όταν πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να εκπέμπουν… επιπλέον είναι ότι ερμηνεύουν κατά το δοκούν και τις αποφάσεις των Δικαστηρίων ή της ΕΕΤΤ.

Για παράδειγμα η Δικαιοσύνη στην περίπτωση του MEGA,

επειδή το επικαλούνται εκεί στις Κυκλάδες ορισμένοι που σε λίγο θα ισχυριστούν ότι είναι άγονη γραμμή η Σύρος… Αποφάσισε να προστατεύσει το κανάλι από τους πιστωτές εξαιρώντας μόνο την DIGEA, διότι αναγνώρισε ότι δεν γίνεται να εκπέμπει ο σταθμός χωρίς να πληρώνει το τρέχον τιμολόγιο του κάθε μήνα.

Ξεκάθαρο έτσι; Δεν γίνεται – για να το επαναλάβουμε, να εκπέμπει κάποιος χωρίς να πληρώνει, λέει η απόφαση του Δικαστηρίου. Οχι σου λέει εκεί στις άγονες Κυκλάδες, να γίνει ό,τι και στο MEGA!

Μα η περίπτωση του MEGA εξετάστηκε από τη Δικαιοσύνη υπό το ευεργετικό πρισμα του Πτωχευτικού Κώδικα και του γεγονότος ότι οι τράπεζες έχουν δεσμεύσει λογαριασμούς του καναλιού! Και παρόλα αυτά επέβαλαν στο πρώην μεγάλο κανάλι την υποχρέωση να πληρώνει κάθε μήνα τον πάροχο αν θελει να εκπέμπει!

Άραγε στις εσχατιες των Κυκλάδων στη Σύρο πιστεύουν ότι είναι ίδια περίπτωση με το MEGA; Δηλαδή έχουν δεσμευμένους λογαριασμούς και ο σταθμός είναι σε καταστολή ένα χρόνο;

The post Οταν η Σύρος γίνεται άγονη γραμμή και το MEGA παράδειγμα προς μίμηση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα