«Πονηρός ο βλάχος»!

Θα κάνουμε start τη στήλη today, με καλοκαιρινή εικόνα. Άκρως αυγουστιάτικη! So, κάντε hear! Άνδρας με ψάθινο καπέλο λιάζει το κορμί του πάνω στην αιώρα. Το τοπίο ζεματάει από τον καύσωνα, ο κόσμος κάνει το μπάνιο του ήσυχα στα πράσινα νερά και το μόνο που ακούγεται είναι τα τζιτζίκια… Ώσπου!

Του ‘ρθε ο ουρανός στο κεφάλι
Ένας κρότος ξαφνικά, ένα γκντουπ και όλοι γυρνούν αναστατωμένοι! Ο άντρας στην αιώρα,

γκρεμοτσακίστηκε! Και αποκαλύπτεται ότι ήτανε ο Μπούτος, που μόλις έμαθε για τη μεταγραφή των Λιάγκα – Σκορδά! Fucked up καλοκαίρι για τον διευθυντά!

Ντουβρουτζάς
Κάπως έτσι το φανταζόμαστε το σκηνικό! Του φτιάξανε το summer! Από εκεί που θα ήταν αραχτός ο άνθρωπος σε καμιά παραλία με τα βιβλιαράκια του (τι καλύτερο Jesus Christ μου!) ξαφνικά τρεχάτε ποδαράκια μου… Του έφεξε!

Τον έφτυναν και νόμιζε ότι έβρεχε
Άμοιρος ευθυνών βεβαίως δεν είναι. Κάθε άλλο! Όντας στέλεχος σε αυτή τη θέση θα έπρεπε να προβλέψει και να κινηθεί αναλόγως. Αυτό εξάλλου απαιτεί η δουλειά του! Να μυριστεί ότι το ζεύγος είναι στα κάγκελα και κοιτάει και αλλού και να τους μαζέψει. Αλλά; Βλέπετε είναι και μουράτος! Πού να ρίξει τα μούτρα του!

It’s a dirty job but someone’s gotta do it
Τελικά, ποτέ δεν πρέπει να απενοχοποίησε στο μυαλό του το ότι τους έφερε στο Mega. Ποτέ δεν συμφιλιώθηκε με την ιδέα και για αυτό τους έχασε. Διότι τώρα που δεν ρέει το χρήμα, θέλει άλλη στρατηγική. Πιο ευέλικτη! Χαζός είναι ο Λάτσιος που παίζει κάθε χρόνο τάκα τούκα τις ρακέτες με τους Αρβύλα; Όλοι τούς θέλουνε και αυτός τους έχει μονίμως από κοντά! Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά του guys μου!

Καβάλα στο άλογο τώρα!
Η αλήθεια ποια είναι; Το ζεύγος πήρε ό,τι ήταν να πάρει από το Mega. Και τι ήταν αυτό; Τους ξέπλυνε τη μεσημεριανίλα της Σκορδά! Μεγάλο πράγμα! Το κυριότερο και το βασικότερο! Διότι άλλη πορεία guys μου θα είχε αν πήγαιναν τότε, από το Alter στον Ant1 και άλλο τώρα, που πάνε έχοντας περάσει από ολόκληρο Mega. Το megalicious channel λειτούργησε ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ, όπου μπανιαρίστηκε και ξεφορτώθηκε το trashάτο της παρελθόν! Και τώρα μπορεί άνετα να ξεκινήσει τη δεύτερη της καριέρα!

Έρχεται
Ε ρε τι τους έσκασε στο Mega καλοκαιριάτικο! Δεν υπάρχει! Και εκεί που θα θέλανε να διαφημίσουνε το πρόγραμμα τους και τα νέα τους σίριαλ, να δούμε τώρα ποιους θα βρούνε! Καινούργια πεντάδα μυριζόμαστε! Με την έννοια της «επιτυχίας»!

Θα χτυπήσει ανεμοστρόβιλος!
Αφασία όμως θα είναι το σκηνικό και στον Ant1. Τους έφεξε σε όλους τους υπόλοιπους σελεμπριτούδες που βολοδέρνουν και περιμένουν καμιά TV θεσούλα! Μα τη βουή που έπαθε στο Mega το ζευγάρι, δεν θα αφήσει πόστο για πόστο! Καλέ και η Χούκλη ακόμα θα πρέπει να φοβάται μήπως της πάρουνε και το δελτίο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα