Πώς μπορείς να καταστρέψεις μία συνέντευξη

Το δολοφονικό contrast Τσαπανίδου – Μπουσδούκου και η μεταγραφή φιάσκο

Από την today επίσκεψη του Θέμου Αναστασιάδη στο ψυχαγωγικό πρωινό του Ant1 κρατήσαμε μεταξύ άλλων… το χέρι που έβαλε ο Λιάγκας στην Σκορδά! Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε;

Άστο εδώ δεν μιλάνε
Ότι την ώρα που μίλαγε ο εκδότης για τα πικάντικα μιντιακά, Κωστόπουλους, τις λίστες Λαγκάρντ, τις επιλεκτικές προσαγωγές κτλ… πετάγεται η wife να κάνει παρέμβαση. Πού πας ρε Καραμήτρο, σχεδόν

της έγνεψε ο husband και την έπιασε με νόημα, για να σταματήσει και να αφήσει τον καλεσμένο τους να τα μπουμπουνίσει! Ε μα ξέρει ο άνθρωπος!

Εδώ λάλα το
Όλα τα λεφτά guys μου το σινιάλο που της εκσφενδόνισε! Ε, μα είναι και η truth! Ο άνθρωπος είχε ολόκληρο Θέμο σε κέφια για εξομολογήσεις, φορτσάτος που μπήκε, άσε σου λέει να βγάλουμε τίποτα! Η άλλη τώρα, τι να φτουρήσει; Όταν μίλησαν για τις σάχλες με Νομικού, «Dancing» και δεν συμμαζεύεται, την αμόλησε να κάνει παιχνίδι…

Jesus…
Πρώτος τερμάτισε χθες ο Πρετεντέρης και θα έχει γλέντια! Μόνο που, βρε Αία! Μα είναι δυνατόν; Προχθές τα μπουμπουνάγαμε πάλι που αντέγραφε Χατζηνικολάου και κουβάλησε Άδωνι λίγες μόλις μέρες μετά, ε, χθες τι έκανε ο αθεόφοβος; Για να δείτε πόσο τον έχει καταβάλει το άγχος και δεν καταλαβαίνουμε το why!

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!
Εκεί που είχε τον υπουργό Στουρνάρα και τα έλεγαν… πέταγε εμβόλιμα σε βιντεάκια ανθρώπους απλούς θνητούς, να κάνουν την ερώτηση τους στον καλεσμένο του! Jesus Christ! Δηλαδή σαν αυτό που κάνει απέναντι ο enikos! Βρε τον άνθρωπο σκάλωμα που έχει φάει!

Περισσότερο από τα νούμερα έχει χάσει τις εντυπώσεις
Λοιπόν, guys μου, είναι καιρός να τα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Η μεταγραφή της σεζόν που δεν έκατσε και αποδεικνύεται φιάσκο, είναι… ταράν ταράν! Της Πόπης Τσαπανίδου!

Δεν της βγήκε
Όσες φορές και να κάνεις ζάπινγκ στην journalist και μετά να πας απέναντι στην Μπουσδούκου, άλλο πράγμα! Το contrast τους δεν υπάρχει! Το παρελθόν και το μπουμπούκι! Το χθες και τα νιάτα! Η μεγαλοκυρία και το πιπίνι!

Τα ‘θελε και τα ‘παθε
Και γιατί το λέμε ότι ήταν φιάσκο η μεταγραφή; Διότι με τα χεράκια της έβγαλε τα ματάκια της! Προφανώς και δεν έπρεπε να την κάνει από Σκάι, την αναδείκνυε καλύτερα ο αέρας του Φαλήρου. Πέρυσι όλο λέγανε και σχολιάζανε οι πάντες πόσο κουκλάρα είναι… και φέτος, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στη νεαρή διάδοχο, που μόνη της την θρόνιασε στην θέση της! Και λάμπει η άτιμη!

Εκεί που όλες οι σελεμπριτούδες είναι μέσα στην ψευτιά, ξαφνικά η όαση
Άσχετο, αλλά από το «Joy» του Σαββάτου. Πόσο απολαύσαμε και χαρήκαμε, τη συνέντευξη με την Αλέκα Καμηλά. Εδώ να δείτε, πραγματικά! Πώς μπορεί μία γκομενάρα να είναι απολύτως αληθινή, άρα άκρως τραβηχτική! Σε ό,τι έλεγε, είχε πέρα για πέρα ειλικρίνεια στα λόγια της! Πράγμα που έκανε τις αφηγήσεις της για τη ζωή της, λαχταριστές εντελώς για τον viewer! Μόνη παραφωνία; Οι παρεμβάσεις της Ζαμπέτογλου! Η καλεσμένη τα μπουμπούναγε nice και μόνη της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα