Πρόβλημα επικοινωνίας Κυβέρνησης – Προκοπάκη, οι εμφανίσεις Μπούτου και ο εκδότης με την cashαδούρα

Αίτηση της Εκκλησίας για τηλεοπτική συχνότητα

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

«Πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ Κυβέρνησης και Προκοπάκη» μεταφέρει αξιόπιστη πηγή στη στήλη, τονίζοντας, «Με την κυριολεκτική έννοια του όρου»! Δηλαδή, ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης δεν απαντά στα τηλέφωνά του, με αποτέλεσμα – πολύ συχνά, να καθίσταται αδύνατη η επικοινωνία με τους πολιτικούς του προϊσταμένους! Εν πρώτοις, ορισμένοι – ενδέχεται, να το εκλάβουν θετικά ή ως στοιχείο ανεξαρτησίας του, στην πραγματικότητα όμως είναι πρόβλημα

και μάλιστα σοβαρό, αφού η αποστροφή του προς τα τηλέφωνα και η προτίμησή του στην ηλεκτρονική αλληλογραφία έχει δημιουργήσει χάσματα, παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς!

Βέβαια όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Προκοπάκη από τα παλιά δεν τους κάνει εντύπωση, ο τρόπος και οι συμπεριφορές του. Ξέρουν ότι είναι αυστηρός, βαρύς και ενίοτε απότομος! Στοιχεία που «ανακάλυψαν» και οι νέοι συνεργάτες του, όταν πρόσφατα συγκρούστηκε με τον σύμβουλο του αρμόδιου υφυπουργού, Γιώργο Μπράμο που μπλεκόταν στα… πόδια του, με αποτέλεσμα να του απαγορεύσει την είσοδο στη Ρηγίλλης (που στεγάζεται η ΝΕΡΙΤ)! Είδηση που μάλλον με ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην Κυβέρνηση.

Με «ζεστό» χρήμα κυκλοφορεί ξαφνικά μεγαλο-εκδότης που βρισκόταν σε τρομερή ένδεια. Αποτέλεσμα; Στη θέα της cashαδούρας οι πιστωτές του αιφνιδιάζονται και επιβάλει στον έναν μετά τον άλλο «κούρεμα» για να εξοφλήσει το χρέος! Πονηρός ο Καλαματιανός…

«Το δελτίο του STAR φρενάρει τις πρωτιές του δελτίου του MEGA» φέρεται να είπε μέλος της διοίκησης του μεγάλου καναλιού προσπαθώντας να εξηγήσει τις απώλειες που εμφανίζει σε σχέση με πέρυσι… Χωρίς να εξαιρέσει από την ανάλυσή του, το νέο δυνατό lead in του ΑΝΤ1, αλλά και το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA που σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης.

Οριστική θεωρείται η τοποθέτηση του Λοίζου Ξενόπουλου, υπεύθυνου μέχρι πρότινος των ελληνικών σειρών, στη διεύθυνση προγράμματος του MEGA, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου. Ο τελευταίος, παρά τα όσα ειπώθηκαν για το «διαζύγιό» του με το μεγάλο κανάλι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας βρισκόταν στο γραφείο του στο MEGA. Μάλιστα την περασμένη Τρίτη μαζί με τους πρώην – πλέον, συνεργάτες του, καθώς και άλλους εργαζόμενους του καναλιού ξεπροβόδισαν την πρόωρα χαμένη διευθύντρια παραγωγής, Δώρα Καραγιαννοπούλου. Ενώ την επόμενη ημέρα, βρέθηκε πάλι με τους ανθρώπους του προγράμματος για ένα γεύμα αποχαιρετισμού.

Τέλος, έναν πλήρη φάκελο ετοιμάζεται να καταθέσει η Εκκλησία της Ελλάδας για να της παραχωρηθεί τηλεοπτική συχνότητα. Είναι προφανές ότι δικαιούται, όταν κατέχει τουλάχιστον από μία ο κάθε απίθανος.

Keywords
Τυχαία Θέματα