Σαμαράς – Βενιζέλος δεσμεύτηκαν στους ευρωπαίους για το αποτέλεσμα των εκλογών!

Με την προϋπόθεση και τη δέσμευση των δύο μεγάλων κομμάτων ότι θα συγκυβερνήσουν, η καγκελάριος Μέρκελ και το Ευρωπαϊκό κατεστημένο έδωσαν το «πράσινο» φως στην Ελλάδα να προχωρήσει σε εκλογές μετά το Πάσχα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η δέσμευση που ανέλαβαν απέναντι στους ευρωπαίους και προσωπικά σε Μέρκελ

και Γιούνκερ, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς  όσο και ο Εύαγγελος Βενιζέλος, ότι

θα βρουν κυβερνητική φόρμουλα – ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών – που θα εξασφαλίζει την κατά γράμμα εφαρμογή του δεύτερου μνημονίου, ήταν ο μόνος τρόπος για να αρθεί το σχετικό βέτο και η χώρα να προχωρήσει σε εκλογές!

Η άνοδος της Αριστεράς στις δημοσκοπήσεις και οι δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα, θορύβησαν τους δανειστές μας και ζήτησαν προσωπικές εγγυήσεις ότι η κατάσταση δεν θα αφεθεί στην τύχη της! Αφού απέσπασαν τις απαντήσεις που επιθυμούσαν στα πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να βγάλει η κάλπη και φυσικά στο βασικότερο, δηλαδή της μη αυτοδυναμίας της ΝΔ, τότε μόνο υποχώρησαν και αποδέχθηκαν το αίτημα της Ελλάδας να προχωρήσει σε εκλογές!

Keywords
Τυχαία Θέματα