Σε εξέλιξη η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Δείτε την τελετή σε απευθείας σύνδεση
Η Ολυμπιακή Φλόγα περνά αυτή την ώρα στα χέρια των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων. Η τελετή παράδοσης πραγματοποιείται στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. 

Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι θα είναι οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και ο Κινέζος Λι Νινγκ, ο οποίος είχε ανάψει το βωμό στο Ολυμπιακό

Στάδιο του Πεκίνου στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.

Η ολυμπιακή φλόγα θα παραδοθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο στην πριγκίπισσα Αννα, που θα συνοδεύεται από πέντε νεαρά παιδιά από τη Μεγάλη Βρετανία.Στην τελετή παράδοσης το παρών θα δώσει και ο άγγλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπεκαμ.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει για την βρετανική πρωτεύουσα την Παρασκευή

Συνάντηση Παπούλια με την Πριγκίπισσα Αννα

Την Πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος την Πριγκίπισσα Αννα, τη συνεχάρη για τους Ολυμπιακούς και ευχήθηκε να έχει η Βρετανία καλύτερες επιτυχίες από την Ελλάδα το 2004.

«Δύσκολο, αλλά ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ειλικρινή υποστήριξη που είχαμε στην Ελλάδα για τη Φλόγα και τη Λαμπαδηδρομία. Ήταν εντυπωσιακή η ανταπόκριση», απάντησε η Πριγκίπισσα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, με διακοπές κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, πραγματοποιούνται σήμερα, Πέμπτη, γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο, λόγω της τελετής Παράδοσης – Παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Ειδικότερα, από τις 16:00 το απόγευμα έως το πέρας της τελετής θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία, με εξαίρεση τα διαπιστευμένα οχήματα, στους εξής δρόμους:

•Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο.
•Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο.
•Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Δικαιάρχου, διότι το εν λόγω τμήμα έχει καθοριστεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων ανεφοδιασμού εγκατάστασης.
•Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.
•Πλ. Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ευφορίωνος.

Από τις 9 το πρωί απαγορεύεται η στάση και στάθμευση και πάλι με εξαίρεση τα διαπιστευμένα οχήματα στις οδούς:

•Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Ερατοσθένους έως Δικαιάρχου.
•Λ. Συγγρού στο τμήμα της από Βού

Keywords
Τυχαία Θέματα