Στην Κεφαλονιά το “Aegean Paradise” προσφορά του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη (βίντεο)

Στο πολύπαθο νησί του Ιονίου κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Aegean Paradise”. Ο γνωστός εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης έστειλε εντελώς δωρεάν το κρουαζιερόπλοιό του στην περιοχή σε μια πραγματικά ξεχωριστή κίνηση για να καλυφθούν οι ανάγκες της στέγασης των πολιτών της Κεφαλονιάς, που είναι αρκετές και που ανέκυψαν μετά και τις τελευταίες αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις. Στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου στο νησί, οι φορείς της περιοχής, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος κ.ά αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα λόγια στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε

και έστειλε βοήθεια στο νησί, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους σεισμόπληκτους κατοίκους. Μάλιστα οι φορείς του νησιού κάλεσαν κι άλλους επιχειρηματίες και εφοπλιστές να μιμηθούν τον κ. Ρέστη και την προσφορά του ιδίου.

Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο είναι δυναμικότητας περισσοτέρων των 600 κλινών και είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ανακουφιστούν σε αυτές τις πρώτες ημέρες οι πολίτες που θα φιλοξενηθούν. Σημαντικό πως έτσι πολλές οικογένειες θα βρουν ένα μέρος σε αυτές τις πρώτες στιγμές που περνούν το δικό τους δράμα και αγωνία να μείνουν.


Πηγή best-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα