Στην κοσμάρα της η ΕΡΤ

Όλα τα κανάλια είναι έτοιμα για τη νέα σεζόν στην Αγία Παρασκευή συσκέπτονται ακόμη

Ολα τα κανάλια είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν… Εχουν δηλαδή ετοιμάσει τα προγράμματα και τις ζώνες που θα αναλάβουν οι παρουσιαστές τους… Και μόνο η ΕΡΤ είναι ακόμη στην κοσμάρα της… συζητώντας ατέρμονα και στο παρά πέντε της έναρξης της νέας τηλεοπτικής χρονιάς για το ποιος θα αναλάβει τι!

Οχι πρόγραμμα δεν έχουν ετοιμάσει, ούτε καν τον

δημοσιογράφο που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν γνωρίζουν ακόμη!

Αντί να προλάβουν τα ιδιωτικά στον ύπνο και να ξεκινήσουν πρώτοι με πρόγραμμα και ενημερωτικές εκπομπές… ασχολούνται με τις ισορροπίες και τον ανισόρροπο τροβαδούρο που διάλεξαν για πρόεδρο!

Και όλα αυτά επειδή άλλαξε η διοίκηση του «μαγαζιού»! Σκεφτείτε να άλλαζε η κυβέρνηση! Θα είχαν φθάσει Χριστούγεννα και στις οθόνες θα παρακολουθούσαμε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Κάπως έτσι όμως (χρόνια τώρα) η ΕΡΤ διώχνει τους τηλεθεατές! Διότι ανοίγει ο άλλος την τηλεόραση… και πέφτει στις χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις των ιδιωτικών… και αντί η ΕΡΤ να του προσφέρει την εναλλακτική λύση… τον στέλνει από κει που ήρθε!

Μια δεν εχει πρόγραμμα, μια δεν έχει εκπομπές, την άλλη του αλλάζουν τους παρουσιαστές… Στο τέλος μπερδεύεται και την κλείνει!

The post Στην κοσμάρα της η ΕΡΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα