Στο ΘΕΜΑ ο Ηλίας Μάτσικας

Στο δυναμικό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εντάχθηκε ο πρώην γενικός διευθυντής του ΑΠΕ Ηλίας Μάτσικας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφείς ακόμη οι αρμοδιότητές του. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην εφημερίδα την περασμένη εβδομάδα, ενώ από την Δευτέρα εργάζεται κανονικά.

Ο Ηλίας Μάτσικας ξεκίνησε από χαμηλά στην ιεραρχία και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» – αρχικά, εργάστηκε ως διορθωτής, στη συνέχεια ως συντάκτης ύλης και εξελίχθηκε σε διευθυντή σύνταξης. Επίσης, ο Ηλίας Μάτσικας

για όσους γνωρίζουν από τη σύγχρονη ιστορία του Τύπου, θα ξέρουν ότι ήταν στενός και έμπιστος συνεργάτης του υφυπουργού ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή την εποχή της παντοδυναμίας του στον ΔΟΛ.

Ο Ηλίας Μάτσικας πριν μετακινηθεί στο «ΘΕΜΑ», φεύγοντας από το ΑΠΕ, συνεργάστηκε για λίγο στο site «Matrix» του Νίκου Φελέκη.

Όπως ήδη αναφέραμε ο δημοσιογράφος από την αρχή της εβδομάδας εγκαταστάθηκε σε δικό του γραφείο που ετοίμαζε η διεύθυνση της εφημερίδας αρκετές ημέρες πριν, γνωρίστηκε με τους δημοσιογράφους, αλλά έκανε και τις πρώτες παρέες, κυρίως με τους προερχόμενους από τον ΔΟΛ. Το μόνο αγκάθι ως προς την υποδοχή του από τους ανθρώπους της εφημερίδας, ήταν με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, ο οποίος ως υπάλληλος του ΑΠΕ είχε συγκρουστεί μαζί του!

Keywords
Τυχαία Θέματα