Σύγκρουση ΔΟΛ - ΠΑΣΟΚ για τα μάτια του Βενιζέλου και αποτροπή μετώπου κατά της ΝΔ

Μετά τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ αποκαλύπτει νέο μυστικό ραντεβού…

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου για μυστικό ραντεβού Λαλιώτη – Σπίρτζη σε εστιατόριο πέριξ της Ακρόπολης στο οποίο ο δημοσιογράφος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλά για συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ που αποτυπώθηκε στον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά και στην ψήφιση των τροπολογιών Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες… Και διαψεύστηκε σε έντονο ύφος από τη Χαριλάου Τρικούπη με βολές κατά του δημοσιογράφου… Στο χθεσινό ΒΗΜΑ φιλοξενείται ρεπορτάζ που υπογράφει η Δήμητρα Κρουστάλλη και κάνει λόγο για συνάντηση μεταξύ προέδρου κεντρώου κόμματος με τραπεζίτη, παρουσία του υπουργού Νίκου Παππά… Συνδέοντας το θέμα με την ψήφιση των τροπολογιών από το ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα και στα δύο ρεπορτάζ των εφημερίδων, τα γεγονότα παρουσιάζονται σε αντιδιαστολή με τη στάση Βενιζέλου στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, που εξ αρχής ήταν αρνητικός στο νόμο Παππά… Και φωτίζονται αρνητικά σενάρια για διεργασίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ… Ενώ στο κάδρο μπαίνουν και οι συζητήσεις Φώφης με ΓΑΠ που ως γνωστόν η επιστροφή του στη Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί αιτία πολέμου για Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του «ΒΗΜΑτος» αναφέρει στο ρεπορτάζ της, «Λίγες ημέρες πριν κατατεθούν προς ψήφιση οι τροπολογίες Παππά, πρόεδρος κόμματος του κεντρώου χώρου με τη συνοδεία στενού συνεργάτη πέρασε το κατώφλι μεγάλου πιστωτικού ιδρύματος. Το αντικείμενο της συνάντησης δεν ήταν πολιτικό, ήταν ρουσφετολογικό για λογαριασμό του συνεργάτη. Επικεφαλής του ιδρύματος ήταν πρόσωπο γνωστό και των δυο… Υπήρχε οικειότητα στην ατμόσφαιρα… Οι βαριές ξύλινες πόρτες του συγκεκριμένου γραφείου απέτρεψαν πιθανούς ωτακουστές της συζήτησης. Το ραντεβού των τεσσάρων όμως μαθεύτηκε και η φαντασία όσων το έμαθαν εξήφθη με τα όσα παράξενα ακολούθησαν στη Βουλή».

Συμπερασματικά, από την ανάλυση των εφημερίδων, αναδύεται η διάθεση να αποτραπεί ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ και κυρίως η δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου κατά της ΝΔ.

The post Σύγκρουση ΔΟΛ - ΠΑΣΟΚ για τα μάτια του Βενιζέλου και αποτροπή μετώπου κατά της ΝΔ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα