«Συνήγορος ποίων ο κ. Μηχιώτης;»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

«Χτύπησε» πάλι ο ευαίσθητος συν. Μηχιώτης για να κατακεραυνώσει τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ συν. Τρίμη, επειδή «έβρισε και πρόσβαλε» τον όμορφο, αγγελικό κόσμο των δημοσιογράφων σε άρθρο του για τη στάση του απέναντι στην πολιτική εκτροπή που ακούει στο όνομα Χ.Α.!

Ευτυχώς που παρέθεσε και ολόκληρο το κείμενο, ώστε να καταλάβει ο ανενημέρωτος αναγνώστης ότι, το νόημά του απέχει πολύ απ’ όσα επιλεκτικά και με μαεστρία (που θυμίζει συνεργάτες του Γεωργαλά επό Χούντας…)

προσπάθεί να προβάλει ο κ. Μηχιώτης.

Αλήθεια στόχος του ήταν να προστατέψει τους δημοσιογράφους και τη δήθεν τρωθείσα αξιοπρέπεια, εντιμότητα, ανεξαρτησία και επάρκεια στην προσέγγιση των διαφόρων θεμάτων του δημόσιου βίου ή να στείλει μήνυμα ότι δεν χρειάζεται να ενοχληθεί η ΧΑ γιατί τα «κάνει όλα και συμφέρει»;

Έχει προσέξει ο «ευαίσθητος» (και αλλεργικός βέβαια σε όποια αριστερή προσέγγιση…) κ. Μηχιώτης πόσα θλιβερά εκτοξεύουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ΜΜΕ οι «συστημικοί καλοί δημοσιογράφοι» εναντίον όλων των εκτός συγκυβέρνησης πολιτικών δυνάμεων και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, του Τσίπρα και των στελεχών του;

Δεν είδα όμως να σχολιάζουν με πάθος και αντικειμενικότητα τα σχεδόν καθημερινά έκτροπα της ΧΑ ή συνολικά το φαινόμενο της αύξησης του νεοναζισμού-φασιμού κ.α. στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, έστω ως συνέπεια της οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά κ.λπ. παρακμιακής τροχιάς των χωρών και λαών της, συνέπεια των αδιεξόδων του παγκοσμιοποιημένου νεοφιλελευθερισμού και της …νέας τάξης πραγμάτων στην υφήλιο!

Είναι προφανές ότι ο κ. Μηχιώτης (στον οποίο απαντώ μόνο επειδή σπεύδει κάθε φορά να συνταχθεί με τις άκρως συντηρητικές, οπισθοδρομικές, αντιδραστικές, αντιδημοκρατικές και αντιαριστερές απόψεις που εκφράζονται οπουδήποτε…) θέλει «νόμο, ησυχία και τάξη» όχι μόνο για τη χώρα και τους κατοίκους της, αλλά και για κάτι «λεβέντες» που θέλουν να πάρουν -μαζί με τις επίσημες αρχές- μια εργολαβία σ’ αυτό τον τομέα!

Ο καθένας μπορεί να διαφωνεί με απόψεις Κομμάτων, φορέων ή προσώπων και να διατυπώνει τις δικές του… Όχι όμως να συνιστούμε εμμέσως σε δημοσιογράφους που υποτίθεται ότι θέλουν να υπηρετήσουν την κοινωνία και την έστω ελαττωματική ευρωπαϊκή δημοκρατία, να χαϊδεύουν, να αποσιωπούν, να υποβαθμίζουν, να αποδέχονται, να …συνωστίζονται, τέλος πάντων, με ανθρώπους και φαινόμενα τύπου Χρυσής Αυγής!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΕΣΗΕΑ & ΠΣΑΤ
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

——————————————–
Διαβάστε ακόμα: Απαράδεκτη ύβρις του προέδρου της ΕΣΗΕΑ κατά των συναδέλφων του δημοσιογράφων
——————————————–

Keywords
Τυχαία Θέματα