Συντονιστής πριν τις εκλογές

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης κυοφορούνται τελευταία. Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», δημοσιογράφος πρόσωπο – έκπληξη έχει δεχθεί πρόταση να συντονίσει το κυβερνητικό έργο, αναλαμβάνοντας κομβικό ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτή την απόφαση φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος με βάση τις ίδιες πληροφορίες έχει συζητήσει το θέμα με τους στενούς του συνεργάτες. Από την κίνηση αυτή είναι

προφανές ότι ο πρωθυπουργός έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Γι αυτό θα πρέπει επικοινωνιακά να κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση, καθώς η κυβέρνηση υστερεί σε πολλά πράγματα, σε όλα τα επίπεδα.

Το σημαντικότερο, όμως, έχει να κάνει με την προσπάθεια προστασίας της πολιτικής εικόνας του ίδιου του πρωθυπουργού όσον αφορά την πιθανότητα ανασχηματισμού , κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι θα γίνει προκειμένου να ενισχυθούν τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα και να αντεπιτεθεί η κυβέρνηση αμέσως μετά τις γιορτές, έχοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, και φυσικά στις ευρωεκλογες αλλά και τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση.

Οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν σίγουρα μετά τα Φώτα.

Από τη στήλη «Danger – Διαπλοκές» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα