Συστάσεις Παπανδρέου στον «Ινδιάνο» συμπέθερο

Το παρασκήνιο του αποκλειστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΘΕΜΑ»

Κόντρα στις συστάσεις, αλλά και τα αυστηρά μέτρα του συστήματος Παπανδρέου το «ΘΕΜΑ» και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης κατάφεραν μέσα σε τρεις ημέρες να εντοπίσουν στο Ηράκλειο της Κρήτης τον συμπέθερο του Γιώργου Παπανδρέου,

προσφέροντας στους αναγνώστες της εφημερίδας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και δηλώσεις του.

Αναμφισβήτητα ο συμπέθερος του πρώην πρωθυπουργού, Θανάσης Πατραμάνης, αλλιώς «Ινδιάνος» – όπως τον αποκαλούν στο Ηράκλειο, ήταν το ρεπορτάζ που ξεχώρισε από τον χθεσινό Κυριακάτικο Τύπο.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ Φρίξος Δρακοντίδης κινούμενος μεθοδικά, κατάφερε για άλλη μια φορά να αιφνιδιάσει το σύστημα Παπανδρέου που είχε δώσει αυστηρή εντολή στον νέο συμπέθερο της οικογένειας, να αποφεύγει για λίγες ημέρες τις λαϊκές αγορές και, τον απαθανάτισε την ώρα της εργασίας του.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου – γιος του πρώην πρωθυπουργού, αρραβωνιάστηκε την Πωλίνα Πατραμάνη, που γνώρισε ως εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η κοινωνική καταγωγή της νύφης όμως, και ειδικότερα η φυσιογνωμία του βιοπαλαιστή σε λαϊκές αγορές πατέρα της, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα