«Τα κλεμμένα πίσω με κάθε τρόπο!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Δυστυχώς στη χώρα που δεν ανθεί μόνο φαιδρά πορτοκαλέα, αλλά δεκάδες σοβαρότατα σκάνδαλα, χιλιάδες επίορκοι, λαμόγια και διεφθαρμένοι πολίτες (δημιούργημα της νοοτροπίας, της πρακτικής και κυρίως της…ηθικής των ΠΑΣΟΚο-Νεοδημοκρατκών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης) και εκατοντάδες χιλιάδες ρεμούλες, υπεξαιρέσεις, κλοπές, σπατάλες και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας, με όσα έρχονται καθημερινά στο φως (συν όσα άλλα αποκρύπτονται με νύχια

και δόντια…) πειθόμαστε ακόμη περισσότερο ότι η Ελλάδα δεν έχει καμιά τύχη να ξανασηκώσει κεφάλι!

Ο κατάλογος των όσων έχουν αποκαλυφθεί, από τις μίζες και τα σκάνδαλα επιπέδου Τσοχατζόπουλου και Siemens, τη φοροδιαφυγή τρισεκατομμυρίων, τα δισεκατομμύρια «μαύρα» χρήματα στο εξωτερικό κ.α. έως τις συντάξεις σε θαλερούς υπεραιωνόβιους, τυφλούς «πιλότους», ανάπηρους «αθληταράδες», τις πανεπιστημιακές σπατάλες, τις υπουργικές ή βουλευτικές προκλήσεις και -πιο πρόσφατα- τις …τρύπες σε παιδικούς σταθμούς του Κιλκίς, αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα χρειάζονται μόνο ΦΥΛΑΚΕΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ! (Τολμηροί, αδέκαστοι, ανεξάρτητοι όμως, έξω από τις γνωστές …κλαδικές τους).

Για να κρίνουν και να …φιλοξενήσουν όλους αυτούς που βούλιαξαν τη χώρα, αυτούς που κόπτονταν για την… αγάπη προς την πατρίδα και τώρα έχουν σύρει μεγάλο μέρος του λαού στη φτώχεια και την Ελλάδα στην ανυποληψία, την υποταγή, το ξεπούλημα και εν τέλει την παρακμή!
Λείπουν από το δημόσιο δυσθεώρητα ποσά από το «διαρκές πάρτι των κλεφτών και ληστών» και είναι λαϊκή επιταγή όσοι έχουν εντοπισθεί ως δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά και με κάθε τρόπο να επιστρέψουν τα ποσά που έκλεψαν, υπεξαίρεσαν, κατασπατάλησαν, κατακράτησαν κ.λπ. στα δημόσια ταμεία!

Ελάχιστη έμπρακτη συγγνώμη του πολιτικού κόσμου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) προς το λαό μας είναι να φτάσει ουσιαστικά (κι όχι ως σχήμα λόγου) το μαχαίρι στο [σάπιο] κόκαλο και να κινηθούν πραγματικά γρήγορα και ουσιαστικά οι διαδικασίες για να αναγκασθούν όλοι να επιστρέψουν τα χρήματα από τον παράνομο και αδικαιολόγητο πλουτισμό τους!

Φυσικά -μη ξεχνά κανείς και μη γίνεται αφελής- ότι [εκτός από ελάχιστες ίσως μεμονωμένες μικροπεριπτώσεις σε ατομικό επιπεδο] κάθε αθλιότητα που έχει γίνει σ’ αυτή τη χώρα δεν ήταν τυχαία! Και γνωστή ήταν και μπορούσε ν’ αποκαλυφθεί και να οδηγηθεί σε αρμόδια όργανα ή στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να σταματήσει κάθε παρανομία! Πάντα όμως υπήρχε συγκάλυψη, πάντα υπήρχε πολιτική και κομματική διασύνδεση, πάντα υπήρχαν υψηλά ιστάμενοι ενδιαφερόμενοι για τα «δικά τους παιδιά» κ.λπ.

Η Ελλάδα δεν θα ορθοποδήσει αν δήθεν πετύχουν η «συνταγή» της Τρόϊκας και τα σχέδια του κ. Σαμαρά και της συγκυβέρνησής του, αλλά μόνο όταν υπάρξει ΤΙΜΩΡΙΑ στο διαχρονικό ΕΓΚΛΗΜΑ και σε όλους τους εν ζωή συμμετόχους του! Αυτούς δηλ. που τα έτρωγαν (ίσως και να συνεχίζουν μερικοί…) μαζί με τους ποικιλώνυμους «Πάγκαλους»!

ΥΓ Μη ξεχάσω… Επιτέλους, ας προσλάβει κάποιος τον Ν. Κούτρικα, μήπως σταματήσει τους ύ

Keywords
Τυχαία Θέματα