Τα πρόσωπα της κρίσης

Σε ντέρμπι αρχίζει τελικά να εξελίσσεται η μάχη μεταξύ Μπεκατώρου και Λιάγκα! Του ποιος από τους δύο, συνιστά περισσότερο πρόσωπο κρίσης στο Mega! Εκεί που νομίζαμε ότι η περσόνα από το Τηλεάστυ έφερνε πλουσιοπάροχη την trashαριά στο megalicious κανάλι και κέρδιζε με διαφορά, τελευταία αρχίζει και γυρνάει το φύλλο!

Μήνυμα;
Today μάλιστα, έλαμψε η πρόταση του husband Λιάγκα! Κατέβασε την ιδέα – άκουσον άκουσον! –  να βάλουν σε μια  γκόμενα που είχαν ξαπλωμένη και την αποτρίχωναν (όχι όπου κι όπου, στο αποτέτοιο της) το σηματάκι… «Mega mou»! Προφανώς μας αποκάλυψε, πού τους έχει γραμμένους!

Στα καλυτερότερα μέρη! Άντε με το καλό οι συζητήσεις σας για την huge ανανέωση των συμβολαίων!

Του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε!
Πού να ήξερε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Ότι ολόκληρο κανάλι των εκδοτών, το πρώτο της χώρας με την ιστορία του, να τον βγάζει σε έκτακτα… εν μέσω γκρο πλαν γεννητικών οργάνων, μέρα μεσημέρι! Ζαλούρα θα του ερχότανε!

Τους τη λένε και από πάνω!
Την δε χειρονομία τού «Στα @@ μου» την έχουν εκεί στο Mega, στραγάλι! Στο κεντρικό τους δελτίο τις προάλλες που είχαμε πει από τον τύπο στην αίθουσα σύνταξης και… today η Παγιατάκη! Το ίδιο αφηνιασμένα! Με την the same ορμή! Και το ωραίο είναι που όπως και ο Λιάγκας που είπε μαλάκα προχθές τον καλεσμένο τους, τα έβαλε κι αυτή με τον σκηνοθέτη που την έδειξε! Απίθανοι τύποι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα