Θλιβερά …μηνύματα από τον κ. Καψή

Επιστολή Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24
Δεν θα εμβαθύνω στα όσα αρκετά ασαφή και θολά ανακοίνωσε ο Υπουργός αρμόδιος για τα ΜΜΕ σχετικά με την ΕΡΤ και την μάλλον πρόχειρη και μάλλον επιφανειακή προσέγγιση της επιτροπής του καθ. Ν. Αλιβιζάτου.

Εκτιμώ και σέβομαι και την επιστημονική του πορεία και την δημόσια εικόνα του τελευταίου, αλλά φοβάμαι ότι ο άριστος συμφοιτητής μου στη Νομική βιάστηκε πολύ στο σχέδιό του για μια διαφορετική Δημόσια Τηλεόραση…

Δεν ξέρω

αν θέλησε να βοηθήσει σε κάτι τον πολυπράγμονα κ. Μόσιαλο ή το ΠΑΣΟΚ ή την παρούσα συγκυβέρνηση, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει κάτι σαν έργο και ο κ. Καψής…

Δυστυχώς την χειρότερη εντύπωση άφησε ο τελευταίος, αν όντως έκανε την απρέπεια να καλέσει επιλεκτικά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η αναδιάρθρωση του πλαισίου λειτουργίας της ΕΡΤ!

Αποτελεί ένα ακόμη κάκιστο παράδειγμα πόσο και εκείνος και οι πολιτικοί τους οποίους υπερασπίζεται και μέρος των οποίων αισθάνεται αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και ειδικότερα -επειδή είναι δημοσιογράφος- τη δεοντολογία και την ελευθερία στην πρόσβαση των πηγών!

Ας σκεφτούν οι πολίτες πώς σκέπτονται και ενεργούν αυτοί που διατείνονται ότι δουλεύουν για το καλό μας, για να σώσουν τη χώρα και το λαό από το βάραθρο που τον έχουν συνειδητά στείλει!

Keywords
Τυχαία Θέματα