«Θύμα» της Μελέτη η Στάη

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει πάρει διαζύγιο… από το ρεπορτάζ; Άσχημα χτυπάει η άγνοια που επιδεικνύει κάθε φορά σχετικά με τους καλεσμένους της! «Α! Δεν το ήξερα αυτό!» αναφώνησε όταν της συμπλήρωσε η Ελένη Καλογεροπούλου στο καλωσόρισμα που της έκανε today στο «Life Σκάι», την εφημερίδα «6 ημέρες» στην οποία εργάζεται.

Υπάρχει παρελθόν
Θυμάστε και κάποιους μήνες πριν, τότε που φιλοξενούσε στην εκπομπή την Λόλα Νταιφά και δεν ήξερε, ότι είναι ακόμα η γυναίκα στο Star! Απίθανη!

Τυχαίο… ή μοιραίο;
Άσχετα από αυτό βέβαια, μας

μπαίνουν και κάποιοι ψύλλοι… Μήπως γενικότερα δεν έπαιζαν τη newspaper στο channel! Γιατί μας γεννήθηκε η ιδέα; Διότι ενώ στον Νίκο Ξυδάκη ανέφεραν την ιδιότητα του (εννοείται, ο άνθρωπος αρχισυντάκτης της «Καθημερινής» είναι) στην Καλογεροπούλου που ήταν ακριβώς δίπλα του, ακόμα και μετά, αφού της το επισήμανε, εξακολούθησε η Αντωνοπούλου να μην αναφέρει το φύλλο που εργάζεται… Το δε σουπεράκι σε αυτήν έλεγε απλά «δημοσιογράφος»! Ε ρε καμώματα!

Κόλλημα
Έρωτα με την ανκοργούμαν της κρατικής έχει ο Λιάγκας! Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε; Ότι παρότρυνε την Σκορδά today στο «Πρωινό mou» να αναφέρει την Έλλη Στάη στον κατάλογο των 3 γυναικών που θεωρεί καλύτερες παρουσιάστριες! Είχε πει η wife την Ελένη Μενεγάκη, την Ναταλία Γερμανού… την τρίτη θέση ωστόσο της την έφαγε της Στάη, η Ελεονώρα Μελέτη! Δεν του πέρασε του husband!

Υ.Γ. Δύο τινά συμβαίνουν εδώ με τον Λιάγκα: ή της έχει τρελή αδυναμία ή θέλει να την μπει για κάποιο λόγο στην Όλγα Τρέμη! Μπορεί να τον σνόμπαρε σε κάνα διάδρομο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα