Τι κρύβουν τα κανάλια όταν μεταδίδουν επεισόδια κουκουλοφόρων με ΜΑΤ

Το «σκοτάδι» που δεν φωτίζουν ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ όταν καίγεται η Αθήνα

Δυστυχώς τα ενημερωτικά τμήματα των καναλιών, ιδιωτικών και κρατικών, σε κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου – παραδοσιακά, εξαντλούν τα ρεπορτάζ τους στα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ… Με μοναδικό στόχο τον εντυπωσιασμό, ανάλογα ποια πλευρά υπηρετούν… με θύμα ως συνήθως την ενημέρωση!

Οι ρεπόρτερ καταγράφουν τα γεγονότα στον αυτόματο πιλότο… Θα μπορούσε κάλλιστα να δείχνουν περσινά και προπέρσινα επεισόδια και κανείς να μην αντιληφθεί

τίποτα… Οι μόνες διαφορές, εξαντλούνται στο ότι τα ιδιωτικά κανάλια θα «πουλάνε» τρομοκρατία υποστηρίζοντας ότι «για άλλη μια φορά καίγεται η Αθήνα» και τα κρατικά ότι «Εκτονώνεται η κατάσταση»!

Αυτό επαναλήφθηκε και εχθές!

Κανένας όμως, είτε στα ιδιωτικά είτε στα κρατικά κανάλια, δεν κάνει πραγματικό ρεπορτάζ… Εδώ δεν θα εξετάσουμε γιατί δεν κάνουν… Αλλά θα σημειώσουμε μόνο ότι όσοι κατεβαίνουν στις πορείες του Πολυτεχνείου και άλλες στις οποίες στο τέλος καταλήγουν σε «πόλεμο» κουκουλοφόρων με τα ΜΑΤ… Θα έπρεπε να γνωρίζουν και να μεταδίδουν ότι έχει αλλάξει ριζικά η σύνθεση των μπαχαλάκηδων και εν γένει των ατόμων που πρωτοστατούν στα επεισόδια!

Οι ρεπόρτερ και κυρίως οι φωστήρες στις διευθύνσεις ειδήσεων λοιπόν που παίζουν αυτά τα ρεπορτάζ θα έπρεπε πρώτα από όλα να επισημαίνουν αυτή την είδηση… που λέει ότι η σύνθεση έχει αλλάξει.

Τα άτομα που κατεβαίνουν στις πορείες, διαμαρτύρονται και κάποιοι εξ αυτών στο τέλος τα καίνε και τα σπάνε – αρέσει δεν αρέσει, είναι αλλοδαπά παιδάκια… μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς αλβανικής καταγωγής… Για αυτό και σπάνια ακούει κανείς ελληνικά… αντίθετα ακούγονται, αλβανικά, αραβικά και άλλες άγνωστες γλώσσες… Ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι κάτι που δεν συνέβαινε στην ίδια έκταση στο παρελθόν, να συμμετέχουν ανήλικα παιδιά 14 και 15 ετών!

Προσοχή όμως, δεν πρόκειται για προβοκάτορες ή πράκτορες, όπως εύκολα θα πει κανείς! Όχι! Είναι κανονικά παιδιά προϊόν μιας κοινωνίας που τη θερίζει η φτώχεια, οι στερήσεις και οι αποκλεισμοί!

Δυστυχώς αυτό είναι το ρεπορτάζ και δεν το μεταδίδει κανείς!

The post Τι κρύβουν τα κανάλια όταν μεταδίδουν επεισόδια κουκουλοφόρων με ΜΑΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα