Το ARK festival συγκεντρώνει σχολικά είδη για τον Κόμβο αλληλοβοήθειας του δήμου αθηναίων

Το ARK Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί 14 καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε 2 σκηνές, μαζί με ένα όνομα-έκπληξη. Για πρώτη φορά, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ζωντανό και διαδραστικό πάρκο, με δεκάδες παράλληλα δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Για πρώτη φορά φέτος, το ARK Festival

συνεργάζεται με τον Κόμβο ΑΛΛΗλοβοήθειας ΠΟΛΙτών (Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ) και καλεί τους επισκέπτες μαζί με το εισιτήριό τους να φέρουν και σχολικά είδη* σε καλή κατάσταση έτσι ώστε το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλοβοήθειας Κ.ΑΛΛΗ.ΠΟΛΙ, τμήμα της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων, να τα προωθήσει στους δικαιούχους του.

* Τα σχολικά είδη τα οποία έχουν διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες των δικαιούχων του Κόμβου είναι:

Τσάντες, τσαντάκια κολατσιού, παγουράκια
Γραφική ύλη: π.χ. μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες
Χαρτικά: π.χ. χαρτιά Α4, σχολικά τετράδια, χάρτινοι φάκελοι Α4
Είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας: π.χ. μπογιές, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, χρωματιστά χαρτιά, πλαστελίνες, πυλός

Λίγα λόγια για τον Κόμβο ΑΛΛΗλοβοήθειας ΠΟΛΙτων

Αποτελεί τμήμα της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων και λειτουργεί υποστηρικτικά και σε αρμονία με όλες τις υπηρεσίες Κοινωνικού Σκοπού που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Αθήνας.

Στόχος του είναι η συλλογή και η διάθεση αγαθών σε άπορα άτομα και οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση σε όσα είναι χρήσιμα για την καθημερινή διατροφή και διαβίωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα