Το CNN θα προβάλει τα αποτελέσματα των εκλογών στην κορυφή του Empire State Building

Οι νεοϋορκέζοι που θα θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών δεν θα έχουν παρά να κοιτάξουν ψηλά… στο Empire State Building!

Το CNN σε συνεργασία με το κτίριο-ορόσημο της πόλης έχει δημιουργήσει δύο κάθετες στήλες από LED σε μπλε και κόκκινο χρώμα για τα δύο αντίστοιχα κόμματα, το ύψος των οποίων θα αντιπροσωπεύει τον αριθμό των εκλεκτόρων που λαμβάνουν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι.

Μόλις

ένα από τα δύο κόμματα ξεπεράσει το μαγικό αριθμό των 270 εκλεκτόρων ολόκληρη η κορυφή του κτιρίου θα χρωματιστεί είτε μπλε αν έχει κερδίσει ο Ομπάμα είτε κόκκινη αν έχει κερδίσει ο Ρόμνεϊ.

Οι δύο στήλες προβάλλονται στον τεράστιο ιστό που βρίσκεται πάνω από την κορυφή του κτιρίου ενώ οι τέσσερις πλευρές του πύργου ακριβώς από κάτω θα είναι φωτισμένες στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, δηλαδή σε κόκκινο, άσπρο και μπλε.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα είναι η πρώτη χρήση του νέου, τελευταίας τεχνολογίας, πάνελ με LED που κατασκευάστηκε ειδικά για το Empire State Building και που θα επιτρέπει στην πρόσοψη του διάσημου κτιρίου να αλλάζει χρώματα σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς αλλά και με υψηλή ταχύτητα.

Το CNN θα μεταδώσει σε αποκλειστικότητα πλάνα από το φωτισμένο κτίριο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης των αμερικανικών εκλογών, απόψε. Μια πρώτη γεύση της εικόνας του κτιρίου είναι η φωτογραφία που βλέπετε επάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα