Το Enimerosi24 ευχαριστεί το κοινό και τους φίλους του!

 Οι άνθρωποι του Enimerosi24 αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το κοινό του διαδικτύου και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό, για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν στο νέο μας ξεκίνημα! Μετά από έξι χρόνια καθημερινής παρουσίας στο διαδίκτυο, αισθανόμαστε ευγνώμονες, αλλά και τεράστια υποχρέωση απέναντι στο κοινό που καθημερινά μας αφιερώνει το χρόνο του και μας εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του.    

 Φέτος, μετά από έξι χρόνια στον ωκεανό του διαδικτύου το Enimerosi24

άλλαξε εμφάνιση και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την στήριξη, την θετική υποδοχή, τα καλά τους λόγια, τα εποικοδομητικά σχόλια και τις παρατηρήσεις, τους συνοδοιπόρους μας στο διαδίκτυο, αλλά και τους συναδέλφους δημοσιογράφους στα υπόλοιπα Μέσα.

 Οι άνθρωποι του Enimerosi24 νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την ομάδα του μεγαλύτερου ενημερωτικού blog της Ελλάδας, Fimotro.blogspot.com για τα καλά τους λόγια, την στήριξη, αλλά κυρίως για την χωρίς ανταλλάγματα πρωτοβουλία τους να τοποθετήσουν banner του site μας στον ιστότοπό τους και μάλιστα σε περίοπτη θέση!

 Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, το nonews-news.blogspot.com, το parapolitika.gr, το iefimerida.gr, το zoornalistas.blogspot.com, το newpost.gr, το Star.gr, αλλά και τις εφημερίδες, «Το Καρφί», «Το Ποντίκι», «Παρασκευή +13» και όλους τους φίλους στα μεγάλα και μικρά συγκροτήματα Τύπου, αλλά και τα κανάλια εθνικής και τοπικής εμβέλειας!

Keywords
Τυχαία Θέματα