Το Meet Market στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Ο ήλιος  λάμπει, το αεράκι είναι ζεστό.  Ιδανικές λοιπόν οι συνθήκες για το Meet Market που θα γίνει στις 13 & 14 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων,  στην Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» (Κτίριο «Δ12»), καθώς επίσης και στον προαύλιο χώρο αυτής, (Πειραιώς 100, Γκάζι). Στους 120 (και παραπάνω) συμμετέχοντες, θα συναντήσετε κάποια γνώριμα αγαπημένα πρόσωπα και πολλά καινούρια που εκθέτουν και πουλάνε τις τελευταίες  τους δημιουργίες. Και ως συνήθως θα ακούσουμε πολλή και καλή μουσική για να κρατάμε την διάθεση ανεβασμένη και το πνεύμα

ακμαίο.

Ειδική πρόσκληση για αυτό το Meet Market έχουν οι μικροί μας φίλοι, αφού ο γκραφιτάς RTM  ή αλλιώς  «Imaginary Rooms» θα κάνει μια επίδειξη ζωγραφικής σε τοίχο για παιδιά. Ελάτε όλοι μαζί, οικογενειακώς. Σας περιμένουν όλους να περάσετε μια βόλτα για να παίξετε και να κερδίσετε πολλά δώρα. Κανένας δεν θα φύγει με άδεια χέρια!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα